Ha csak ráakarták borítani a kisbüfikre, akkor ezt jóval magasabb áron is megtehették volna, hiszen emelkedésben is folyamatosan volt vevő. Akkor nem nyomják le limitre, hogy olcsóbban adják oda, hisz jóval drágábban is megveszik. Ez egy teljesen tudatos árképzés, valamiért olcsón akartak valakik venni. Hogy ez mennyire szabályos, hát azt nem tudom, de én személy szerint nem aggódom.
Igaz a 0,1% is és a 0,2 % is. Tőkeáttételesnél 0,1 % de oda-vissza vásárlásnál is. Sima adás-vételnél 0,2 %, de ha napon belül ugyannyit veszel vagy adsz vissza, akkor elengedik a másodikért a jutalékot. Kvázi ugyanaz az, mintha, mind az eladásért, mind a vásárlásért csak 0,1 % okat vonnának le.
Szia !
Nekem aztán "büföghet" akárki. Ha NEM , akkor NEM !!!!!!!!!! :-) :-) :-)
A Portflió most mit mond,hogy plusszban zárt a Konzum ? Napközben Lufi fújásról beszéltek.
OKOSKODNI lehet,de......................
Úgy ahogy nem tudták a mai hírt így a jövendőbelieket sem tudják.
A Randomnál ha jól rémlik 0,1 napon belül 0,2 ... vagy nem jól emlékszem? Az Unicreditnél kemény 1% volt a levonás, az első kis pakkomat még ott vettem. Gyorsan nyitottam is számlát a RC-nál. :)
Nalam is fogy, hidd el! Keménynek kell lenni. Nemcsak felfelé van irány, nyugi van. Felejtsd el a pénzt, nem számít. Igazad lesz-e a végén vagy nem? Ez a lényeg, a pénz csak ennek szükségszerű velejárója.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.