Sziasztok! Teljesen kezdő vagyok a tőzsde világában. A Konzumba be szerettem volna szállni, de lebeszéltek róla 56Ft környékén, hogy jujjuj. 200-nál is azt mondták ez a csúcs, majd 700-nál is. Most tudjuk hol áll. Segítenétek, hogy szerintetek várható az Opimusban is olyan emelkedés, mint a Kozumban, most? Nem szeretném kihagyni a lehetőséget, hogy fogjam a fejem 1-2 hónap múlva, mint most a Konzum miatt. Köszönöm a tanácsokat!
Törölt felhasználó2017. 07. 11. 21:55
Előzmény:
törölt hozzászólás
Arra tökéletesen alkalmas lehet,hogy távol tartja azokat,akiket távol kell tartani ;-) A későbbiekben ha ténylegesen brutális árfolyam lesz,akkor pedig már a kutyát nem fogja érdekelni. SZVSZ. ;-)
szerintem igenis fontos, most még a sárból felemelt opimusról beszélünk, aug 3-tól viszont egy teljesen új alapokra helyezett cégről mely mögött a kormányzat áll, tiszta lappal indulás lehetőségét nem szabad kihagyni, ha tudatosan van felépítve a story akkor ennek igenis nagy jelentősége van
szerintem a közgyűlésig még lehet benne korrekció, de alapvetően felfelé várom de min 250-ig ( inkább 300-ig ) viszont a közgyűlés után jönni fognak a hírek, ezt a tulajok is tudják, mert ha akkor nem adnak valamit a népnek akkor lehet egy komolyabb korrekció ( ezt mindenfajta chart nélkül mondom ), viszont ha jönnek szépen sorban az új cégre a hírek akkor nincsen az az elliot, nincsen az az isten aki visszatartsa
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.