Hány %-os tulaj is a Konzum Nyrt. az Opimusban? ;-) (Ja amúgy a Konzum foglalkozik majd a pénzügyekkel/befektetésekkel, és első dolgai között szerepelt,hogy Opimus részvényt vegyen...
Sőt az is lehet,hogy pont ez a lényeg!! Lehet,hogy anno az elképzelések között szerepelt,hogy egy olyan részvényt keresnek, amiben a múltja miatt úgysem hisz senki, így a részvényeket fölfelé csak az "örültek" nem fogják eladni, előbb vagy utóbb. De ennek az ellenkezője is elképzelhető,hogy a Konzumos emelkedéssel idecsalják a tőkét. Én az elsőben hiszek. ;-) Még mindig nagyon várom a fejleményeket,bár szerintem ezzel meg kell várnom az új nevű NYRT-t. A portfóliós elemzéssel kapcsolatos aprócska problémám,hogy az egyik fórumtársunk (corse ha jól emlékszem a nevére) már kb. 50ft-os árfolyam óta elkészítette ezt a grafikont.... Persze akkor sokan őt hurrogták le, hogy kizárt,hogy ez a részvény 200 fölé fog menni stb... Tehát,ami engem a legjobban zavar,az az időzítésük... Holnap érdekes napra számítok. ;-)
Akkor nézmeg a Konzum chartját,hogy melyik rizikósabb.Naposon kilóg teljesen a bollibol.Nézd meg ezt M30-tól fölfele.Látszik hogy visszafogják.RSI is felmegy,majd visszakorrigál.
nyugodtak vagyunk, a hosszú távon gondolkodók nem most szálltak be, hanem már 130 alattról bennt vannak, addig meg nem fog visszakorrigálni, tehát MOZI
szerintem a régiek közül senki nem azt állítja, hogy nem lesz korrekció, biztosan jönni fog, 110 óta megyünk fel, ha az elliot ezt mutatja akkor biztosan jönni is fog, de akik tartják hosszú távra, azok azért vették, mert látják benne a sztorit a lehetőséget és ott már mutathat bármit az elliot a fibo stb..., nincsen igazam fiúk????
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.