Persze, mert mindenki eufóriában van. Ha tegyük fel kifut az Elliot mondjuk a héten, felmegy mondjuk 250-ig onnan zuhanás lesz valameddig. Viszont ha egyik fordul akkor a másik is. Konzumban mondjuk nagyobb potenciál van a kevés részvény miatt.
Én néztem és elemzésileg jónak tűnik. Persze itt a fórumon kapott hideget meleget hogy lebeszélik a papírt, meg megrendelésre készült. A rózsaszín köd senkit nem enged óvatosabban szemlélődni -> ez a papír már sosem fog esni
Rá lehet húzni persze, a technikai elemzés mindegyik papírra érvényes, nem csak a bluekra. Főleg, hogy most már ezek is likvidek, sőt, a két papír kentébe veri a bluekat napokon át. Ez elég muris azért.
Persze itt nyilván a Mészáros-hatás is hajtja, ami a végén lehet saját Ellitot rajzol a chartra és nem lesz visszahullás. Meg nem tudnám mondani, hogy meddig mehet.
Óvatosan kérdezem, mert nem értek hozzá.
Egy ilyen (kettő, mert Konzum is) papírra rá lehet húzni az elliot hullámokat?
OV kiépít egy gazdaság minden területére kiható polipot.
Szerintem ezt nem hagyományos tőzsdei módszerekkel lehet elemezni, mint mondjuk az OTP-t.
Törölt felhasználó2017. 07. 11. 20:44
Már nem tudom ki írta, hogy mennyi volt a történelmi max. A kibocsátáskor volt a max, kereken 1.800 Ft/rv.
Azóta ami történt és érdekes is:2007. aug. 24.S (1 : 4)2009. aug. 18.R (8 : 1)
Részvényfelosztás (S)Részvényösszevonás (R)
Rengeteg itt a felesleges hozzászólás, olyan ami érdemi információt nem hordoz. Percenként, ezt napi szinten nem lehet átrágni, agyilag lezsibbad az ember mire kibogarász valami értelmeset. A többség biztos kereskedik, nincs ideje itt olvasgatni egész nap 50 oldalt.
Amúgy a portfóliós video-techinikai elemzést néztétek? Kíváncsi vagyok bejön-e, az elliot-ot szépen fel lehet rajzolni a chartra.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.