Engem nem érdekel,hogy mit csinálsz.. Amit írtam azt pedig feltételes módba írtam,csak akkor idegesítene fel bárkit is, ha igaz lenne... Sajnos van akinek nagyon faj az igazság. Ezzel a részvénnyel kapcsolatban pedig az az igazság,hogy nagyon jo befektetés volt azoknak, akik bíztak a jövőben.. Azt pedig,hogy még kinek es mennyire lesz jo befektetés azt "senki" nem tudhatja előre. Ha megengeded én részvényesként próbálok örülni a lehetséges további emelkedésnek..
A kommunikáció célja az információ átadása... Na neked ezzel lehetnek komoly problémáid..
Amit írtál az számomra ilyen volt: Hogi a bab növekedés a múlt sors volt csak tudod mert gyertya labda tutu valos katr volt. -))
Én már megtettem a tippem: a most jövő gyorsjelentésben szerintem még szar se fog látszani s ez fog generálni egy kis pánikot hogy üres cégre pörgött fel ide az árfolyam. Igaz lesz ez a Konzumra is. Azt nem tudom meddig fog beesni de lesz zuhi és ezzel lehűlnek az indikátorok is. Később pedig mint egy főnixmadár, újjáéled a long trend.
És majd meglátjuk így is lesz-e, sokat nem kell várni.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.