臺灣 egyéb
A sörük viszonylag iható link de a boruk az csapnivaló.
Nem is találtam meg a neten azt, amit én ittam. Az volt a neve, hogy tajvani fehér bor, meg tajvani vörös bor, meg tajvani rozé bor :-) Lehet ezek olyanok voltak, mint a koccintós a tecsó alsó polcán :-)
Érezhetően ez az a szint, ahonnan nem mozdult sehová. Ha feljebb ment, forintonként visszatologatták. Az eladói puffer sokakat ijeszthetett meg; de közben meg nem volt túl nagy leöntés. Ha valaki belevett volna egy nagyobbat, szerintem nemigen tudta volna megtartani :D
En most pont ezt elem at konziban.az mar iszonyu sokat ment.de meg ki tudja mennyit fog.most azt talaltam ki,hogy a felfele menos napokon szedek ki egy kicsit,kb a napi nyerot.ha korrigal,tartom.igy jzr is,marad is.minel tobb fel nap lesz,annal jobban jarok.jobb otletem nincs egyelore.esetleg ha vegre jonne hir,ami slatamasztja az orult emelkedest,akkor raulok meg egy kicsit.
...erre a hozzászólásra ha nem haragszol érte csak később de legkésőbb holnap válaszolni fogok ígérem...Neked......elöljáróban annyit, hogy ki az aki vesz OPIT 16-on eladja 14-en. válasz: én voltam persze csak "pár darabbal"most egy időre el kell, hogy menjek de holnap írok ahogyan ígértem.:)
Benne vagyok, meglepett a záró, mert a vételi szinte üres volt, ki is önthették volna könnyen, de nem véletlen volt fal 190-en meg felette, hogy ne menjen ma feljebb, alatta gyűjtöttek. Jövő héten folytatódhat az emelkedés mindkét papírban.
...én is ebben bízom gyönyörű összefoglalás volt...persze a rizikó azért benne van de szerintem ezt itt MINDENKI tudja ha ne m meg majd megtanulja...:)
...az én véleményem nem számít de megosztom...legfeljebb nem olvassátok el. a 185 háromszor tartotta meg...vártam egy leszúrást 181 ig max de vagy nem volt vagy én nem voltam...gyűjtögettek is de realizáltak is sokan...a záró végül annyira nem rossz...link
:)remélem senkit nem bántottam meg:)
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.