Mért bánsátok őt.. már azonnal rányítottam ebbéli gyertya alakzatra.. sőt meg kell kösz. kevesen fog.
gyertyákból származó FOLYAMATOKKAL.. na meg nem is kis fáradság ennek felismerése...
pontosan, így szűkítették be a játékteret, de jó ez. Ha kiállnának mindkét oldalról, akkor lenne valós a kép. Nincs ezzel gond, a lúzerek csak adják szépen oda, és vegyék vissza magasabban, láttunk már itt ilyet. :)))))))))))))))))))
Gondolj bele mennyire rossz lehet neki, ha csak ezért képes regisztrálni.. Én tegnap ránéztem a EPszamlara és tudatosítottam magamban,hogy KVARA megérte vennem.. ;-)) Úgyhogy el tudom képzelni,hogy mi az ami fáj nekik..
Törölt felhasználó2017. 07. 07. 14:56
... q2 után jó lehet egy körre. a számokat azért illene már megtudni, hír az van bőven...
pár Ft-ért nem éri meg szórakozni az adás-vétellel, mert könnyen így lehet járni. Aki eldobta legutóbb 140-nél, hogy majd 120-on visszaveszi, megszívta. Bármikor megindulhat és állva hagyja a forintozókat.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.