Annak idején former is hantázott fideszes megmentőkről estárban 3500 magasságában, oszt lett 80 Ft. Politika soxor félrevisz sajnos. Na De Nem Most! Ez a Nemzet Részvénye! Az irány kijelöltetett. Mosoly! Ki-kapcs! Jó 7végét mindenkinek!
klimpa neked mi a bajod balos létedre, ennek mikoze énhozzám ÖRÜLNÖD KÉNE FIDESZBŐL MERÍTEL
Igen is hálával tartozol....Osztod ítt a jelzőket.. Hallisért nem mégy vissza..
;-) vegyél ahol akarsz.. Én már vettem eleget a te jelenlegi céláradhoz képest is nevetséges áron. ;-) de örülök,hogy szerinted is ennyivel többet ér, mint amennyiért én vettem anno ;-))
nem vetted észre hogy egy darabig normálisan írt? Csak játssza az agyát, mert nincs jobb dolga, vagy valami szánalmas alak lesz akinek ennyi jutott az életből
Törölt felhasználó2017. 07. 07. 15:15
Előzmény:
törölt hozzászólás
Dehogy keltek én hangulatot, akkor most vennem kellene 180 felett, de itt már babusko sem vesz, kivárok... Ha elment a vonat, így jártam, örülök a te nyerődnek. Komolyan.
miért csak ti nevetnétek? Aki itt most kiszáll esetleg jóval lentebb vissza. Máris többet kaszált. Ha meg forgalommal megindul 200 fölé, vissza lehet szállni. S nyugodt az alvás mindannyiuknak ;)
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.