10 éve foglalkozom tőzsdével, szerintem a kereskedéshez jelentős alaptőke szükséges, hiszen kis tőkével olyan hozamot kellene elérni a kívánt érték előteremtéséhez, ami hosszútávon nem fenntartható. A mellette lévő vállalkozás kitűnő ötlet, miről szólna?
abban a pitty-putyyban is van élvezet. Egyébként örülök, hogy van gyengébbik nem, a páromat taposom, hogy Ő irodai dolgozó, napjában párszor Ő is rátudna nézni a saját portfoliójára...
Kb én is erre gyúrok... Itthagynám a zegyenruhát a f@szba... idén már mehettem volna nyugdíjba... (mikor idejöttem még ámítottak a szemályügyisek, hogy önnek már csak 10 év, és megvan a fegyveres 25 éve)
Meg a gyerkőcöknek lesz vmi kis indulótőkéjük.
Nyilván. Ebben tökéletesen igazad van. Az én célom az, hogy tudjak egy jó kis tőkét összerakni, amivel blue chipekben kereskedhetek,és az hoz majd annyit, hogy a havi (egyébként nagyon is jó) fizetésem kijöjjön belőle. Akkor nem kellene visszamennem napi 10 órában dolgozni, és odaérnék a gyerekakért az oviba időben. Ennyi. Ha támogatnák Mo-on is a részmunkaidőt, meg az otthonról dolgozást, valószínűleg nem tennék ekkora erőfeszítést azért, hogy ne menjek vissza...
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.