Ez a kötéslista tényleg valami vicc. Csak azt nem értem, miért éri meg ezzel szórakozni, hogy 1 db-okat ad el valaki? Elvileg mindenhol van a megbízásnak minimumdíja nem? Kb többe kerül, mint 1 db részvény...
Nem. Nem az én műfajom az ilyen, a chartra nézve -akkor- úgy láttam hogy addig lenyomhatják, de onnan megy vissza, épp ezért ha nem nyaralnék, és kereskednék komolyan, akkor oda tennék vételt, de így inkább lejjebb tettem és sms-t várok ha teljesült valami..
Úgy ahogy mondod! Az már régen rossz. Ki kell válogatni ebből is az értelmes gondolatokat, a hülyeséget meg mellőzni kell. Aki meg nem tud különbséget tenni a kettő között, ott a gond.
Nyugalom hadd szalljon ki itt, aki akar. Legalabb kesobb majd gyorsabban emelkedunk a remegok nelkul. Meglepetest okozott szamomra a papir ereje az elmult 2 napban, felulmulta minden varakozasomat. Lathatoan kezd valtozni a tulajdonosi kor. Egyre kevesebb a remego es egyre hamarabb megveszik az eseseket. Ezek nagyon jo jelek.
Én nem vagyok közgazdász. Meglehet, adózási és egyéb kérdésekben sokat téved. Engem a könyveimen nem az esetlegesen téves, hiányos adózási ismeretek és egyebek érdekelnek, hanem a fő mondanivaló. És egyébként is, ha valaki tévesen értelmez valamit, eszerint él és csődbe megy, az nem a szerző hibája, hanem az illető egyén saját hülyesége. Azért vagyunk értelmes, felnőtt emberek, hogy mindent fenntartásokkal kezeljünk, válogassuk ki minden olvasmány élményünkből azt, ami az épülésünkre szolgál és vessük el, amivel nem értünk egyet. Viszont ez is egy vélemény, ebben is sok igazság van és köszönjük természetesen!
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.