Tényleg ,miért nem megy szabadságra ez a bar..m,itt szórakozik 100-as eladásokkal.Kis köcsinek ne legyen az életben jobb szórakozása.Basszus!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem biztos, hogy mindig az a kifizetődő... Én március elején vettem bele először ezekbe a részvényekbe, aztán azóta már bővítettem többször. Nem bántam meg. Jelenleg több, mint 4x-esét éri 4 hónap alatt a teljes csomag. Mennyi idő alatt tudtam volna lassan, de biztosan eljutni idáig? 20-30 év alatt?Azokon az árszinteken, ahol én beszálltam, még nagy kockázat nem is volt benne...
A vállalkozásról és a hozzá szükséges tapasztalatról:
Egy biztosítási ügynök, vagy egy fogorvos soha nem ébredhet fel úgy, hogy "hát akkor most zenekarokat fogok menedzselni". Előbb körül kell járni a show-business minden oldalát.
Peter Grant, a Led Zeppelin menedzsere
Én sose voltam alkalmazott, de a vállalkozás nem való mindenkinek. A kockázatokat, felelősséget vállalni kell, biztonsági háló nincs. A passzív jövedelem a család megélhetését biztosítja majd, ha vrlem vslami történik. Ehhez kell azért 70-80 milla, ami ugyan még messzinek tűnik, de a trend emelkedő, akárcsak az opinál. :) Figyeltétek, hogy felkötöttem a hsz végén ON-ba? :D
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.