"Ne hidd, hogy itt mindenki szemellenzős, csak egyszer már belementünk a
nagy politizálásba itt és nagyon szar lett a hangulat, ezért mindenki
hanyagolja inkább."
A felvetést támogatom.
Szerintem sem ezt a célt szolgálja ez a topik, biztos van más fórum, ahol az egyéni politikai nézeteket és állásfoglalásokat ki lehet vesézni. Rengeteg hasznos és értékes hozzászólás van itt egyébiránt, csak az ember nem győzi elolvasni a napi több száz beírást a sok sallang miatt, úgyhogy ami nem ami topikhoz tartozik, azt szerintem is hanyagoljuk. De ezt, ha jól emlékszem, már többen is javasolták. :)
Hát megtisztelő, hogy Metwolf után Te is itt vagy! Sokat olvastalak Otp-ben, okos, képzett befektető vagy. Ha már Te is belevettél, megnyugodtam, hogy jó helyen vagyok.
Nem én voltam, bár csak lenne annyi tőkém, hogy mindkét papírban akkora pozit tudjak felvenni amekkorát szeretnék, de nem tudok. Jövök én még ide vissza, nem kell aggódni, fogok venni. Valamiért most a Konzumot jobbnak érzem.
Igen, ez nyilvánvaló. De szerintem oda is bőven fog még bekerülni ez-az. A tervük már megvan rá, a szerint haladnak és jelentgetik be a dolgokat. Biztos vagyok benne hogy több ezer Ft lesz a Konzum rövid időn belül. Most szépen kiülöm, 36k van belőle.
Köszönöm szépen a kedvesseged ennek az árfolyamnak örülnek en is egy 30 k pakkal szamolhattok velem,ja és vezerunktol 15 km lakom pozitív szelek borzolják a hajam Felcsút felől erre a hétre
Szép estét az uraknak!
Reggel nyitás után tényleg belevettem, de nem volt meg sokáig, mert azt a döntést hoztam, hogy a Konzumba átcuccolok, így Opimusom most nincs. Charton szépen feltörte a háromszöget, határ a csillagos ég! Forgalom óriási volt, lehet egész héten rallyzunk mindkét papírban, hacsak a Bét bele nem rondít megint. Konzum 2000, Opimus 200-ra simán jó lehet most már. Nézegettem mikor kivették a 150-es pakkot, nem semmi volt, nem gondoltam volna mára, persze a piac mindig okoz meglepetést! :-)
Aki benne van sok nyerőt kívánok neki, még visszatérek, Konzum 2k után, vagy előbb. :-)
Örülök, hogy itt is felbukkantál, szabad tudni mekkora szeletet hasítottál az Opimus tortából?
A Balaton-felvidéket én is imádom, több ezer km-t motoroztunk arra, és a badacsonyi borok, Balatonfüred, Tihany, Sümeg, stb, stb. hmmmm ezekért érdemes Magyarországon élni. Megértem azt, aki jobb élet reményében elmegy, de én nem lennék rá képes és én jól is érzem magam itthon. :)
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.