Cicciolina is ezt mondta fénykorában: Fantasztikus menet volt! :)
Törölt felhasználó2017. 07. 03. 17:50
Ne legyünk mohó , kapzsi emberek ! Az biztos , hogy szépen megvették a mai napot is ! Lehet itt viziónálni 2K-s , 1K-s , és igen magas árakat de ez azért saját magunk átverése. Ha reálisan nézzük a dolgokat , az biztos , hogy Löre papjrjai most a favoritok , jelenleg a béka segge alól szedték össze magukat , mennyit emelkedett és mennyit fog ? Löre cégei előtt szép lehetőségek , project-ek állnak , amit mindenki tud , hogy nem 1-2 millás dolog. Löre óccsssó papjrjait a helyére , helyükre teszik ez normális dolog. Szerintem a reális érték : konzum 800-900 Ft/rv. Opimus 250-300 Ft/rv. de ebbe már egy optimista jövőt beleépítettem , megelőlegeztem az árfolyamoknak.
12:19:57-kor vették az első pakkot 150-ből
12:46:04-kor vették az utolsó 150-ből
közte volt 10db kontraktus 149-en
nem egészen 27 perc alatt szétkapták, mint foxi a lábtörlőt...
ez elképesztő menet volt, úgyhogy ciccentek is egy sört...
Azért azt vágjátok, hogy:
1. Minden topicban ezért bosszankodnak a régi valuesok.
2. Mindenki erről beszél a cikkekben.
3. Rengeteg kispapírt eladtak ma, hatalmas forgalommal...
4. Minden blue esik.
5. Mari néni level 99 egyébként is most kezdődik, viszont még nincs hisztéria.
6. Ha ez nem volna elég, még mindig itt van a nagy vevőnk, aki nem tudjuk, meddig vesz és meglehet, még az egész hetet végigvásárolja porszívózással, ahogyan megkezdte a múlt héten.
Csak rakjátok össze, hogy most honnan hová áramlik a pénz és mi várható a héten. :) :)
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.