Szerinted megszellőztették volna a Cseh anyacégbe való bevásárlást ha nem lenne valóságalapja ???
Mindig nem gondolható arra,hogy mese,álom,hazugság,mert akkor nem is mernék kereskedni.
Persze lehet,hogy én nézem, be.
De akkor beállhatna 149 ft-ra is,hogy nagyob biztonsággal eladja.
Ha 40 ft-ért vette akkor eladhatja 150 ft helyett 149ért is. :-) :-) Hát .............
Én valahogy, valamiért nyugodt vagyok.
Év végére lehet 500, de oda komoly vagyonelem kell. KPRIA nem elég hozzá szerintem.
Törölt felhasználó2017. 07. 01. 18:18
Előzmény:
törölt hozzászólás
Rövidtávon nem látok magas árfolyamra teret (pár hét), amit lehet minnél alacsonyabb áron kiakarnak porszívózni, aki nagyobb tételben veszi, biztos tudja mi lesz..
Tévedés ne essen. Én azt írom,hogy SZVSZ . 500 forint lehet még év végén !
Én oda várom, másnak nem kell !!!!
Emlékszem amikor a Konzum 2-300 ft volt és akkor sokan írták az 1000 ft-ot akkor sokak számára milyen röhejes volt. Aztán hipp-hopp és akár hétfőn 1100 ft lesz.
Azért észrevehető,hogy ez a két papír " MÁS " !!! :-) :-) :-)
Mindenki ott adja el ahol megfelel a várakozásainak. Ez így jó.
Törölt felhasználó2017. 07. 01. 18:15
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 07. 01. 18:06
Előzmény:
törölt hozzászólás
350, azért sok ;) én tök szeretlek titeket, de sokszor ilyen hamis illúziókat kergettek, oda hír kell, h menjen az árfolyam, magától nem megy. Én is örülnék 350-nek, az több, mint a 2,5 szerese a mostaninak. Én már 250-től is kijózanodnék egyenlőre. :) Az is jó kérdés, h beletud-e venni az Opimus a cseh cégbe, meg hány %-a lesz ott.
Előfordulhat h beáll, őneki szint csökkenteni akarja a pakkját pl. Sok kis büfi nincs szerintem. Nézd ezt sokszor elmondtam aki mondjuk 40 forintért vette, az eladja 150-ért annak karnevál...elég ha elad 50.000 darabot pl. Van olyan nagybefektető is aki pl. pénzt akar látni.
Szerinted ha látja mondjuk egy kisbüfi,hogy 150 ft a támasz akkor ő is direkt beáll oda ???
Ha nem viszi át akkor ő sem tudja eladni. Ha átviszi akkor pedig nem ott fog megállni.
Én csak így gondolom,nem tudom.
Az is lehet,hogy a te verziód a "hibátlan" . :-)
Csak kérdeztem tőled.
Szerintem pozitív a váltás !
Akár azért most történt meg ,mert jönnek az érdemi ,gyakorlati , elosztások,feladatok,munkák.
A Konzumnál és az Opinál is volt nagy személyi változás néhány hete.
SZVSZ !
Nekem tetszik.
A 150-et nehezen fogja átvinni, van bika a papírban átfogja, de nem lesz olyan egyszerű szerintem, azért van ott 2,5 millió eladó, attól függ mennyi áll be és ki belőle.
Nagyon sok Phyles 100 alatt már bőven nyereséges,mert Vett hozzá "igazi" Opimust.
Én tudok néhány ilyen személyről.
Nem ültek és várták a csodát mint ahogy itt sokan sugallták !
Szóval a 200 forintot kár a Phylesek miatt támasznak beállítani.
SZVSZ ! Nem lesz támasz. Úgy mint a 150 forint sem szerintem.
Ha veszik akkor nincs támasz. :-) :-)
Törölt felhasználó2017. 07. 01. 17:12
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ha konzum 2000 lesz, akkor az opimus 250 a véleményem szerint.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.