szerintem az első is sanszos, én év végére már elégedett lennék egy 250 ft-os árfolyammal, jövő évben a választások után pedig 500-zal, szívből remélem, hogy NEKED lesz igazad és nem nekem :-)
itt a párt legfelsőbb embereiről van szó szerintem, ebben a cégben brutális lehetőségek rejlenek, melyet az előttünk álló 5 évben tudnak csúcsra járatni és ne legyen kétségünk afelől, hogy fogják is, ami nekünk nagyon de nagyon jó lesz :-)
Törölt felhasználó2017. 07. 01. 21:28
Előzmény:
törölt hozzászólás
Inkább ingatlanoznak, a nagyon szűk elitnél sanszos, de akkor strómanokon keresztül, mert ne legyen benne a vagyonnyilatkozatban.
sziasztok, én úgy gondolom, hogy egyenlőre önerőből ( hír nélkül ) nem tud 200 fölé menni, ha jön egy ütős hír, vagy valami amire várunk vagy valami teljesen új, akkor reális lehet a 300 vagy akár 500 ft-os árfolyam, hosszabb távon ha beépülnek a várt dolgok és tovább mennek akár külföld felé is akkor lehetetlen megítélni, hogy meddig tud elmenni, de négy számjegyig biztos, továbbra is azt mondom, hogy itt hatalmi koncentráció folyik, ML egy előretolt ember, de mögötte a sötétben csoportosul a nagy hatalom aki osztja magának a különböző megbízásokat, tehát az irány egyértelmű, a szintek a kérdések, de van időnk
És még valami !
Hathort rugdosták,mert vagy 1 éven keresztül leírta a gondolatait. Maximálisan bejött.
20 forintnál vette GYÖNYÖRŰEN . Sajnálom,hogy nem bízott jobban magában.
Mondjuk eladta 80 forintnál. CSODÁLATOS ,4x-te a pénzét,de ha BÍZIK magában most (és ez csak a jelenleg)
80 ft helyett majd 1000 ft !!!!!!!!!!!!
Szóval nincs itt semmiféle ÁLOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez a valós helyzet ! :-) :-)
Most olvasható,hogy mik a reakciók az Opimus 500 forintjára !!!!!!!!!!!!
Hát,azt hiszem én fogok mosolyogni. Ha nem ,benéztem. :-) :-)
,
Ez is jó lehet, csak nagy egyenlőre a közkéz, meg kevés a vagyonelem a részvények számához képest. itt van 300 millió részvény, konzumban 20 millió részvény. kell beletenniük vagyont.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.