Lehet! Ha így van nem kell, hogy cégen belüli tulaj legyen, akkor nem változik a hivatalos közkéz, de legalább annyival kevesebb papír forog majd kevesebb napizóval.
Istenem, ha még behoznák a cégbe a Nutexet és a Nordtelekomot, akkor irány az 1000 decemberre! :)
Törölt felhasználó2017. 07. 02. 09:04
Előzmény:
törölt hozzászólás
Opimusnak nincs tulajdona a konzumban, én nem tudok róla.
Törölt felhasználó2017. 07. 02. 09:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
Csak a felügyeleti jog hoz kb. 33 forint bevételt rv-nként. Ha a valóságban tulajdonolja a Konzum az MKB 49%-át a Konzumnak 5000 fölé kell száguldania, ilyen részvényszám mellett.
Sziasztok Srácok! Lehet belőle Blue az tény! Egyébként az ajánlati időszak lejárata óta egy hónap telt el és 50 -ről 140-ig repültünk! Közel 200%+ azért az több mint jó. Hírekre várunk és minden hét egy hónapnak hat, hiszen toporgunk. Az árfolyam azért így is megy szépen felfelé! Simán hozhatja a 300-at szeptemberig (még 2 hónap) főleg ha lesz hír!
Érdekes, mert én meg végig azon a véleményen voltam hogy Konzumot kell venni, ha a zuhéban is jitartottam volna a Konzumnál és a realizált nyerőből ismét azt vettem volna, már dupla felett llennék nyerőben. Ugyanakkor az Opimus a magas rv szám miatt hosszabb kifutású történet, de simán lehet belőle blue chip, míg a Konzum a kevés rv szám miatt még s Bux kosárban sincs benne egyelőre. Ha az opimus blue chip lesz, akkor bekerül majd az slapkezelők kosarába is...
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.