akkor még nem volt forró. és ez a korlát ár még kezelhető volt akkor. aztán én voltam a hülye valóban, hogy nem dobtam, amikor átvitte 2,85-öt. az volt a határ, amit magamnak szabtam. hát ezt már el kell engednem. majd visszajön a többin. :)
én 470 k körül búkóztam kb, sajnálom magic, angyal többiek, kétszer gázosztam, mindkettőt kicsapták, most azért szálltam be h a még maradék 97 k mínuszom visszajöjjön, hát visszajött....
mindig a két árjegyző között lehetséges csak kötni. Beállhatott volna ezerre is de akkor is csak mondjuk 2 és 5 Ft-nál álló árjegyzők esetén is csak 5-nél kap papírt. Azért állt 16-ra hogy első legyen.
ma extra sajtos pizza lesz az erste székházba rendelve :D na de komolyra fordítva a szót, ebből a tegnapi nap sokat tett hozzá hogy 40-n nem lehetett dobni, itt 1x-nél meg már mindenki mindegy alapon volt
utolsó kötés. Különben a 2 Ft várható volt. Amit én tettem volna nagy pakkal hogy a bent álló 300 ezres vevőre rászórom s kapok érte akkor 4.9 Ft-t. Nem sokkal több a maradék így se ha mondjuk 80-ról ragadt be valaki de mégis több
A fundás elemző 2.72-ig várja le (dec 15.től enyhébb idő várható, emiatt esik), a techn. elemző nem lepődne meg, ha 3.1-ig menne, ahol erős ellenállás van.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.