Kibaszott szánalmas egy bagázs. A BÉTnek kellene tökösnek lennie amúgy - én írok is egy levelet a BÉT menedzsmentnek, hogy vizsgálják már meg ezt az egészet, ha meg nem tud működni egy termék, akkor tiltsa ki a gecibe a BÉTről!
Nekem eddig úgy tűnt, hogy ha nincs bent árjegyző, akkor nem lehet kereskedni semmiféle tétellel, hiába lenne megfelelő az ár a kereslet és kínálat oldalon. Azaz mintha árjegyző nélkül semmiféle kötés nem jöhetne létre. Ti nem így látjátok?
NANEEEEEE!!!! én azthittem valaki, pakolgatja. azt gondoltam tiszta idegbeteg lehet, hogy nincs árjegyzés... az ár meg megy felfelé.... hát ez aztán már tényleg nagyon GÁZ! jó kis erste. mondjuk amikor ott dolgoztam, akkor is olyanok mentek más területeken is.... életem legfosabb munkahelye volt.
http://www.celsiusenergy.net/p/intraday-natural-gas-storage.html Nézzetek rá, ma már -14 az előrejelzés, rákezdtek a fűtésre, fogy a gáz jobban. Előző napok mind csak mínusz 1-2-3-asok voltak. Így meg hogy nem 50000db certivel áll bent az árjegyző, egyszerűen korlátozzák, hogy most vegyünk több tízezres tételeket.
tiszta szánalom, bár abból kiindulva, hogy néha megy, néha nem: lehet, hogy tényleg valami szarság van náluk. de akkoris szánalom. Ez meg vigye már át a 2,93-at aztán ugorjon neki a 2,947nek aztán meg se álljon 2,986-ig és zárjon szépen 3,0xx körül. ennyi.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.