vagy a 4 hét az ilyen végső cél?? vagy mi?? valaki erről világosítson fel legyen szíves, nagyon nagyon fontos!! hogy ilyenkor mennyi nap vagy hét amíg megkapom a pénzem
Sajnos ahogy korábban írtam váni kell, de el fogják számolni, Nekem is volt certi amit kiütöttek, és volt vagy 4 hét míg rendezték, talán nem adtam oda a jegyzőnek már nem tudom.
Te most azt gondolod hogy azért mert az Ő hibájukból nem tudtál kiszállni, és netalántán kiütik akkor nem lesz semmi tett részükről? és uszott mindenkinek a pénze? az nagyon ocsmány dolog lenne. Biztos nem így lesz. A lényeg hogy jelezd nekik telefonon hogy Te márpedig itt ki akarsz szállni, és rögzítsék. Majd kifizetik az esetleges különbözetet. Szerintem ez így megy.
holnap ezzel már nem lehet kereskedni elvielg, most írtak erstétől, engem most ezzel kivéreztettek, egyik adósságomat nem tudom rendezni sem... kicsinálnak embereket, pl engem is, büntetlenül. most nekem fogalmam sincs, hogyan tovább
Nem kell túl képzelni, mitől lenne durvább, ugyanúgy működik minden termék... Ez csak nyitás előtt probléma, amikor már megy a jegyzés akkor simán bemegy a piaci. Ne feledd, hogy itt aukciók vannak, nem normál kötések, mint az otp-ben pl. Az passz miért érzékeny erre, de figyeljétek meg holnap a nyitásnál, hogy amelyik certiben van piaci az nem fog tudni kinyitni, szemben az ugyanazon alaptermékű társaival.
piaci megbízás más termék esetén is van, ott miért működik? még ha teleb.szná valaki out of market árú megbízásokkal, még érteném - Na de a piacinak azonnal be kellene kötni, akármilyen árat is tesz be az árjegyző. kamuznak ezerrel, itt valami durvább dolog van...
Srácok én úgy tudom, hogy azért nem tud az árjegyző megjelenni, mert valami idióta piacira ad be megbízást (jelenleg is), ha az nem lenne benn, akkor simán menne. Ez egy régebbi jegyzési probléma, amit az Erste és a BÉT nem tudott eddig megoldani. Volt réegen is egy kedves kereskedőtársunk, aki nyitás előtt több termékben is állandóan betette a piacit és nem tudott emiatt elindulni a jegyzés. Teszem hozzá, hogy a dax long 87-ben is ugyanez van a héten már. Az erstemarket oldalon van élő árjegyzés, tehát pontosan lehet tudni, hol tartana. Erste-s ügyfeleknek szerintem lehet is kötni OTC-n ilyenkor, legalábbis régen működött ez.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.