Komolyra fordítva, akkor az lehet mint az olajnál hogy esik még egy kicsit de a 2 dollárt már nem éri el szerintem. 1.9 a mindenkori ATL.
Vagyis ha lenne egy 2 dollár kiütésű certi akkor abba bátrabban bele lehetne venni. De olyan úgysem lesz, az Erste nem hülye :)
Certivel elérhetetlen mozgások a gázban.
Eddig a Dax certiket gondoltam a legpörgösebbnek de ez a gáz certi azt is felülmúlja. Habár lehet csak a kiütés közelsége miatt gondolom így..
Cfd-vel miket lehet itt kaszálni/ bukni percek alatt.
tartani lehet,de nem mindig éri meg,pl.kiütik lejárat előtt.
Törölt felhasználó2015. 01. 07. 19:51
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én nem véletlen nem vettem vissza.Jön egy kis enyhülés a ma éjszaka után USA-ba, a shortcertin gondolkodtam, de az meg brutál drága :S olyan 1 % plusszban volt mikor meg akartam nyitni, volt 2,5% plusszban is, ott rosszul is lettem volna, mind1 jobb volt ma ebből a le körből kimaradni. A long certit meg nem szívesen veszem már vissza, sőt vissza sem veszem, csak 3,2 fölött, amire most sajna semmi esélyt nem látok.
ha valaki bátor naponta többször lehet duplázni, a végén az sem baj, ha kiütik, én a síma olajat átraktam az új olaj long certibe, így már 49 fölött nyerő lenne, persze ezt már ki is üthetik, remélem szép napra ébredek
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.