Most van egy 240 db-s olaj longom, valaki berakta, én megvettem, de nagyon szűk a stop s épp felette táncol. Talán megy egy kicsit ma s lesz valami nagyobb nyerő is rajta.
Törölt felhasználó2016. 01. 14. 11:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
Figyelve a chartot, mint laikus zöldfülű, 1,5 $-ros felpattanások megjátszását látom TA-san kivitelezhetőnek, amíg nem fordul biztosan.
:)
Ezek tök hülyék! Mintha nem épp mindenki azon agyalna, hogy mit kell itt másképp csinálni???
Az olaj csak ömlik és ömlik, de nem tudunk vele mit csinálni.
Nagy az isten állatkertje!
Ha beindul a termelés visszafogása, nem lesz az a politika, gazdasági nyomás, ami újranyitja őket. Ki az a hülye, aki még egyszer engedi magát megszivatni!
Ott meg majd az lesz a baj, hogy a drága olaj megfolytja a gazdaságot.
Az alternatív energiákat meg egyelőre hagyjuk.
Abból a szempontból igaz, hogy a már kitermelt olajat tárolni kell valahol, például tankerekben, tartályokban. És ha nem lesz hova rakni, akkor a piac törvényei szerint a tárolás egyre drágább, miközben a piacra került olaj egyre olcsóbb. Az élet szép!
Devizákkal már elvoltam de amint az olajhoz nyúlok túlvett vagy akár túladott állapotában is minuszból soha nem bírok kimászni :D
Együtt érzek veled az olaj nálam max percekig pluszos, szóval ha kell tudok segíteni bárkinek ha ellentétesen lép mint én akkor tuti lesz a sikere! :D
USD/CAD pár már nem fog fordulni 1,43xx
9 napja csak zöld napi gyertya nagyon túlvett de 1,41x biztosan meglesz és addig az olaj sem bír emelkedni szerintem csak stagnál vagy esik.
A devizapár akár ma is felkoppanhat de max holnap szerintem.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.