nekem az nagyon kockázatos de vettem még CBKTL16-ot 10000 db, és CBKTL17 8500 db, CBKTL10 16 000 db próbálom a BÉT forgalmát növelni mert nagyon vérszegény, 3 Ft nyerőbe be is raktam adni
Köszi szépen az ábrát és a jó kívánságokat!Én ritkán napizom, nincs idegem hozzá, no meg időm sem olyan sok sajna... A chart alapján és saját magam által berajzolt csatorna szerint akartam az alját megjátszani, aztán persze feljebb vettem bőven, de most éppen jó már, ki tudja meddig... Ti egyébként honnan láttátok az erőt tegnap gázban, szimplán hogy rossz jelentésre feljebb ugrott? Időjárás előréket sasolom folyamatosan, talán-talán... kezdi a hideget pedzegetni USÁra.
eladva a gáz is 235 000ft volt a nyereség az olajon és a gázon,tegnap még volt 150000 minusz is pár percig, egy éve még 100 000ft se volt a tőke, most 1,6 millió, idén a gáz közel 500 000 ft-ot hozott, de a régi másfél milliós veszteségből, még tartozik bőven. Nektek is hasonló szép napot
Gáz naposon visszatért az up csatornába.50-s mozgó jelenleg 2.325. Emelkedő 38.2-s fibószint 2.407- n- van.A felett 2.451-nél van a legutolsó emelkedésre lefelé húzott 38.2-s fibószint.A gáz 2.219-ről szépen jött fel a 61.8-s szintet(2.290)átvitte.Amíg nem megy érdemben 2.370 felé célba véve a 2.407-t addig érdemben nem látom esélyét a 2.451-s szint becserkészésére.Ezután jöhetne az emelkedő 61.8-s szint 2.523-nál a jövőben. https://invst.ly/gr2ru
Sztem a 2.351-s szintre gondoltál.Hát jelenleg küzd vele.Tegnapi 2.219-s leszúrást követően szépet fordult a gáz a bearish jelentés ellenére.Nem gondoltam,hogy így lesz,ezért tegnap a gázlongok javát zártam 2.260 felett.Azért mára is maradt a 68-75 ft között vett certikből,ezeket ma 100 ft körül adni is fogom.Off:Dax longokat is zártam tegnap 11885 körül(11815-11850 között vettem) .A futi itt is ugrott vagy száz pontot.A maradékot ma eladom 12000 felett. Sikeres napot Neked!
És ne felejtsük el a csordaszellemet ami zöldet lát jelenleg ezért longolni akar ma,holnap zöld lesz a gáz a DAX és az SP.A piac nem hazudik,hacsak "valaki"mást nem "mond "! XD:-))))
Szvsz ez nem lesz az a nap,bár igazad van alapjában véve.Mágikus lett ez a mai nap bár még nincs vége és a varázslat kitartat holnap is.Poziból beszélek ugyan,de sztem a pánik után most a megnyugvás jön.Mikor vágjon kamatot a FED ha most nem?Mikor ne egyezzen meg Trump Kínával,ha nem a jövő héten?Sztem long,bár én short párti vagyok. :-)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.