Nem néztem az adatot. Ennyire bullos lett hogy igy meghuzták gizikét? Sp-is jól vissza rakták pedig még du olyan jó volt nézni. Kezdtem elhinni hogy kiszálhatok
eddig az olajat szerettem jobban, de most bármikor jöhet egy TRUMP, VAGY MÁS POLITIKUS BESZÓLÁS ÉS FEJE TETEJÉRE ÁLL MINDEN,A 69-ES KIÜTÉSŰT NEM VENNÉM MÁR ESETLEG PÁR PERCRE, PRÓBA SZERENCSE, a GÁZ LONGOT SZERETNÉM ZÁRNI 1 FT NYERŐBEN A TISZTESSÉG KEDVIÉRT TEGNAP PONT OTT FORDULT VISSZA
még én sem dobtam. Valaki vett 3000 db-ot. 177-en tud valamit, vagy lottózik? Én ennek megfelelőn csak 200 db vettem utána. Alapvetően én is tartottam. Persze mert záróra fele valami 2918 környékén ugrált. Majd látjuk.
https://invst.ly/am202 Mintha letört volna az ékből. De 15 percesen felhúzta, bevárta a 200 gyertyásat. Innen szokott nekirugaszkodni tovább fel, esetleg kicsit alá megy a 200 gyertyásnak. De a hangulat nem olyan. SP fent van ATH-nál. Tegnap egyébként érdekes volt, ellentétes mozgás. Délután ahogy Usa indexek megindultak fel, akkor olaj ellentétes irányba megindult le. Én lehet hogy bezárom itt még nyerőben a shortot.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.