Hát az általad ajánlott truWeather.com oldala 6 után nyomatni fogja a friss fűtésigénnyel kapcsolatos információkat.Az előző déli adat is bullish lett.Mondtad a natgasweather is hidegről ír.Meglátjuk,hogy a nagyok is így gondolják-e.Megvolt a visszateszt 2.660-ig.Mehetne fel ma 2.7 felé.Holnap meg 2.800 felé. :-)
Igazad van látom a mai kötéseknél nem szerepel egymás alatt négy darab 50000-s tétel.Egy 50000 ezrest látok két részletben fél 4 után volt a két kötés 23.ill.27 körüli darabszámmal.Ez volt a Magic-é.Látom a Te 46 ezres ill. a 42 ezres tételedet.Ill kisebb tételeket még. :-)
Hát egy gázlong repült maradt kettő. TL46-ból 500-500 darabos tételek ezek 72 és 75 ft-os beker.áron.Off:OTP TL36-ból maradt egy kevés,napközben ilyen játék 100 és 50 darabokkal forgolódtam sikeresen.A DAX longokat(TL97) reggel zártam volt 200 db.Napközben tudtam újra nyitni és zárni őket többször is.Hogy a gázzal mi lesz?Ha japcsik és Kína nem teszi fel akkor lehet dobás lesz holnap. :-)
Elhiszem.. dettó így voltam vele én is. Azért ez már nem kis fájdalmat okozna, ha kiütik.. Nekem hétvégén eszemben volt az is, hogy na, ha a 200k-ssal együtt kezdjük adni, akkor ki megy ki hamarabb az ajtón, ismerve kedves jegyzőnk mögött ülő kedves kollégát...
Bár a 7végém nem volt teljesen happy, azon kattogtam végig hogy mi lesz. Tudtam hogy fel kell menjen, de nem biztam benne hogy fel is fog. De igy legalább mindenkinek jó lett.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.