Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján megjelent közleményből. A KEH...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319
Hát képzeld akkor csak tovább, hogy bizony van szavazóköri bizottság!
Több mint 33ezer szavazókörbe a fidesz is "csak" alig a felébe tudott delegálni!
A tárgyi tudásod az idézett számaidhoz képest eléggé hiányos! jobb, ha beismered, mint csapkodsz jobbra-balra!
Amit meg nem értesz abban nem hagyod, hogy segítsek!
Tudom, nem alázhatod meg magad, de ezzel csak rontasz a megítéléseden!
Megint mellétrafáltál! :) Többször is írtam, hogy a saját véleményemet írom, nincs "pártszimpátiám", mert szerintem jelenleg egy elfogadható párt sincs az országban. Vannak elvek, amik szerint élek. Pl. nem nyalok segget sehol. A Facebook-on meg nem vagyok fenn, tehát villámcsődületet sem tudok/akarok csinálni. Egyes szám első személyben.
Mivel nem vagyok tisztában állítólag?
Írtam volna egy mukkot is szavazóköri bizottságokról vagy összetételükről? A szavazókörökről írtam. Nagy tétben le merném fogadni, hogy a pártdelegáltak jelen lehetnek a szavazókörökben.
Vélhetően csak figyelmetlen voltál vagy csak funkcionális analfabéta. Szavazókört írtam, te meg bizottságként dekódoltad.
A pártdelegáltak számát hasonlítottam össze:
fidesz tízezres nagyságrend; mszp ezres nagságrend; kdnp és jobbik százas nagyságrend; lmp tízes nagyságrend.
Hatalmas szervezeti különbségek.
Azt sem egészen értem, mi köze van egy ilyen népszavazásnak a demokráciához?
A demokráciához illetve hiányához annak van köze, hogyha az állam hivatalában kigyúrt kopaszok jelennek meg, és nem szavazhattunk a vasárnapi boltzárról, nem szavazhatunk sem az olimpiáról, sem Paks2-ről.
A fideszdemokrácia szerint az is rendben van, hogy a népszavazási kérdés arról szól, hogy az országgyűlésre bízzuk azt a döntést, hogy az Európai Unió az országgyűlés hozzájárulásával előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését, de nem minden országgyűlési képviselő pártja küldhet pártdelegáltat a szavazókörökbe. Pedig lemérhetnénk például a liberálisok szervezettségét vagy szervezetlenségét. Nem vagyok abban biztos, hogy tudnának tíz főt delegálni a szavazókörökbe.
Ja baloldal tényleg belém ültette a félelmet... milyen igazad van,,,
Még 56-ba 300.000 hallott, még többször annyi amiről nem tud senki! Felmenőik meghalltak!! De csak annyit nyírtak ki mondja egy balold. haverom!!
Az annyi,de mondom több,nem létezik szerinte....
Törölt felhasználó2016. 09. 20. 19:42
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szóra sem érdemes! a "halszagúbarlanglakó" a saját bűzézt érzi!
Október 2-án mehetünk szavazni a menekültkvótáról
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319