Ok,de megegyszer mondom:nem az eddigi esemenyekrol beszelek (egyebkent epp ma neztem meg 48 kereskedesi napbol 38 eses,10 emelkedes...csodalatos....),hanem a mai esemenyekrol. Ezt nem tudom meg hova tenni,h a mainak vajon mi ertelme volt.
Nem fogja megérteni, mi vettük a sok millió papirt es kesz ! :-) barcsak tudnam mibol vettem en ennyit, de szerencsere penznyelo tudja helyettem is ! :-)
nem érted ember ! Itt én biztosan nem vettem már a mostani 7 milla db papírból , azt valakik megvették ( tudom ti vettétek meg ) . Túl egyszerűen gondolkozol ! Egy koponya MRI vizsgálatra befizetlek , lehet kiderül , hogy nincs is mit vizsgálni !
vigyázz , mert véletlenül a sok nicked-be bele nem keveredj , mert volt már nem is olyan rég rá példa ! Hány néven trollkodsz ? Vagy 20 ? Szép dolog ez ? Mire jó ? Mit érsz el vele ? Sok az időd ? Utálnak otthon és egy ingyen wi-fi-s helyről irkálsz ? Vagy mi a szösz ?
Ok,ez teljesen rendben van,veegulis ebben nincs semmi kulonos,szokvanyos hetkoznapi bennfentes spekizes. De nem is ezen van a hangsuly (mellesleg ebben az esetben is nyilvan nem azert veszik vissza olcson,h aztan evekig legorbulo szajjal nezzek,h lespekizni mar le tudtak,de fel mar lehetetlen),hanem a mai nap erdekessegen. Ma 70-90%-ban nem normal piaci folyamatok zajlottak.
téves vagy és ismét tudatlan ! Én nem fórumoztam korábban , csak tőzsdéztem ! Olvasni olvastam az topicokat de nem írtam be semmit , mivel sem időm sem pedig reg. nem volt ! Én nem írtam ezáltal semmi olyan felbeszélő és lebeszélő dumákat . Ennyi !
Azért en erre egy ilyen valaszt eltudok kepzelni: 1) Hubin eladja az osszes 32ft-os papirjat, hogy ki tudja fizetni a 46-os tokeemelest 2) kozben amit a haverok eladtak a raliban (50-86 kozott) azt Hubi arlenyomasaval szepen visszatudjak gyujteni 38-45on. mert hogy ők is kereskednek abban egészen biztos vagyok, es bennfentes infokkal sokkal könnyebb,hatekonyabb !
ja,es a legfontosabb:miert kellene harcolnia az armegtartasert,amikor szinte o maga ad csak el egyszemelyben?Ma az elso 700K csak eladas volt,konyvon kivulrol piacra szorva,es aladoi konyv is alig valtozott kozben. Sajat maga ellen harcol,es estenkent izgul h ki fog gyozni? Ez mar majdnem olyan,mint mezga es futyi forumharca...:-)
Ezek nem fognak hanem már nyertek ! Különben nem tudnanak itt lenni több tiz millios pozikkal. A meszaros ralit ne becsuld ala, sok BÁTOR ámbár hianyos tudassal rendelkezo kisbefekteto tett szert meses vagyonra, amit azóta is forgatnak hol erre hol arra !
NUTEX részvényesek topikja