csak szólok hogy Huberen kivul nincs masik nagytulaj a nutexben ! 15-20 millio papirnal lenne meg egy 5% feletti nagytulaj ! Szavazni pedig az altalad sokat emlegetett tozsden kivuli 10x szavazati joggal rendelkező elsőbbségiekkel szavaznak, de lehet a fiad ezt is kitudja szamolni, fordulj hozza segitsegert ! :-)
Azert a kisfiadtol igazan megkerdezhetned,hogy 37 millio papirnak a 2 %-a hogy lesz 1 millio. Mert az en kisfiam azt mondja,az csak akkor kozel 1 millio,ha feltetlenul vami nagyon nagyot szeretnenk mondani de nem ragaszkodunk a valosaghoz.
Igaz már jó éjt kívántam de ..... próbálj a dolgok , eddig történtek mögé látni ! Nem vagy te buta .... csak rossz irányból közelíted meg az egészet . Ne légy Civin ! Benned sokkal több van ! :)))) Na jó éjt tényleg !
persze, jóindulattal a legnagyobb szorzot hasznaltad, a legkisebbel meg 7 millio papir jonne ki ! de meg ha a 17,5 millio is lenne akkor is van mellette 20 millio ! Az kinel van szerinted ?
Azért mert nem irtam vissza egxből , nem azt jelenti amit írtál. Nekem vannak családomon belüli dolgaim is . Neked nincs ? Nem áll szándékomba kamuzni , és félre- vezetni senkit sem . Az a te dolgod és te csinálod ezt igen magas szinten . Egyébként aki tud a sorokból és a kereskedésekből olvasni az látja szerintem a lényeget . Martin , nutexes , warlock , biosec , szerintem ők látják a lényeget ....értelmes emberek , büfik . Jó éjt !
Úgy látom a matekkal is baj van ! ha 15-20 forumos vesz 50-200k korul, legyen az atlag akkor 125k x 20 = 2,5 millio + a forumtarsunk 1 millioja, ez bizony 3,5 millio. Akkor te milyen 15-20 milliorol beszelsz ? Jaj, ne légy olyan feluletes mint Civin mester ! :-)
érdekes hogy te irtad nem rég, hogy ha még igaz is, hogy a spekik 20-50% jelen van a forumon, tokeben akkor is max 10%ban kepviselik magukat ! akkor most megcafoltad magadat ? :-)
Azert megiscsak van haszna a forumnak. Az egyik user-bevallasa szerint 20 ev tozsdezes utan_a forum hatasara felfedezte,h letezik olyan h kozkez! Szerintem szavazzunk meg neki a lassan,de biztosan tanuloknak szolo III. foku serleget! 10-20 ev mulva siman elerhet a tanulasban odaig is,h egy speki papirt spekizes miatt vasarolnak,ujabb 5 ev utan pedig oda,h akkor kell venni,amikor mindenki elad,es akkor eladni,amikor mindenki vesz! Oruljunk egyutt forumtarsaim a folyamatos fejlodesenek!
NUTEX részvényesek topikja