ezt figyeltem már én is hetek , hónapok óta ! Ezen a szinten szinte akár több 100 millió db papírt felszívnának , fura ! De tényleg figyelemre méltó ! Reméljük a legjobbakat ! :))))
Mondjuk hubert epeszuseggel se nagyon gyanusitanam. Sokkal inkabb gondolom egy kisstilu szelhamosnak,mint egy furmanyos,csavaros eszu uzletembernek.
Törölt felhasználó2020. 02. 12. 12:56
Nem tudom ki kinek adja, de egészen biztos vagyok benne, hogy jól megfontolt szándékkal történt az árleverés és a jelenlegi nyomás alatt tartás is. Épeszű ilyet nem csinálna egy szabad kereskedésben ami itt folyik hetek óta. Már nagyon várom mi lesz a vége.
Igen,nagyon szembetunoek ezek a nagy pakkok. Ha ez nem lett volna,en sem vettem volna egyebkent. MIkozben az eladoi oldal 1-1 kosza eladast vonzott be mindossze. Nagyobb forgalmunk van mint az opusnak. Ezek szerintem mind figyelemremelto jelek.
Biztos van benne kisbufi,ezt mar csak azert is allithatom,mert en is vettem. Mindenesetre szembetuno,h amint kipucolodik ,abban a pillanatban komolyan fel is epul a konyv. Ha sima piaci folyamat lenne,semmi oka nem lenne itt megallni az eladasnak,egesz egyszeruen tolna meg lejjebb az arat es kesz.
NUTEX részvényesek topikja