én az opusos időkből jól emlékszem rád ! ott is ugyanezt művelted, de a legmegdöbbentőbb az volt számomra amikor nem rég utólag bevallottad mennyire olcsó volt az a cég ! itt is ez lesz mondjuk 1 év múlva ? azért ehhez p..a kell !
Nem mondom, hogy nem lehet igazad. Lehet hogy úgy lesz ahogy írod és beragadok. De szerintem most arra kisebb az esély mint arra, hogy szép nyerővel távozom majd. Hallgattam a hozzád hasonló okosokat az EST médiában is sokáig, inkább nem mondom el ott mekkora nyerőt realizáltam.
Nyilvanvalo h a hirtelen felbukkant sok onjelolt megmentore,karorvendore,es ertetlenkedore utalt ezzel,akiktol hirtelen elkezdett hemzsegni a forum. Uj beirok kozul talan ha 1-2 volt azonosithato aki meg nem irt,de reszvenyes,es 2-3 aki erdeklodo. A tobbit a karorvendes hozta ide a masik bukos papirjuk forumairol.
jól írta ! egyre nagyobb az érdeklődés a papír iránt a forgalom a legárulkodóbb ! neked nem furcsa, hogy ma is 39millióért kötögettek egy olyan papírban ami szerinted átverés, és csak egy nagy kamu az egesz ? megint mellé fogsz lőni ! re opus :-)
ránézésre pénznyelő beragadt kisbefektetői voltak az ismert neveken kivül ! :-) 3at már írtál kik szavaztak, ki volt a 4. ?
Törölt felhasználó2020. 02. 04. 22:32
Előzmény:
törölt hozzászólás
Tévedsz, nem vagyok beragadva. Ha fél év múlva még mindíg 40 alatt lesz az árfolyam és nem lesz semmi forgalom benne, akkor leszek beragadva. Addig teljes nyugalommal figyelem és várom a további eseményeket, még ha némi mínuszban is van jelenleg az átlagom. Térjünk vissza rá fél év múlva, hogy beragadtam-e vagy inkább többszöröztem azzal amit ide befektettem.
magyarázhatod, de nincs olyan hogy hónapokig napi több tízmilliós forgalommal kötögetnek egy korábban illikvid kispapírban, mert úgy sem lesz semmi alapon !
NUTEX részvényesek topikja