A gyerekek valoban nagy aldasok. 10eves korukig ki kell hasznalni a lehetoseget. Amikor mar felsoben elkezdenek onalloan suliba jarni, kezdenek erni, szorosodni, kamaszodni, onnan valtozik meg az edes gyermek kor, es jon dacc kor, meg a magukban levés, allando tanulas es edzes, haverok. Majd a parkapcsolat es buli..
Itt vagyok.. Egy kicsit sok ingatlan ugyintezesem akadt, meg mellette nejem is, gyerekekek is oszi szuneten vannak, igy nemigen voltam.. meg az esti bekukkantas is nehezen ment a forumra. Nagyon nincs mit irni itt most szerintem. Lattam kijottek az uj papirok. Ha lesz olyan, amit kell.. majd moderalom. Pny klon nicket Te csinaltad? Azt nem lattam, portfolio torolte. Kis urfisz bebivel en is talalkoztam mar kozgyulesen. Nagy sikere volt.
Gratulálok a gyerekhez ,akinek a jövőben lesz,annak pedig boldog babavárást :) Nálunk ,22 hónapos ikrek vannak,a világ legjobb dolga . Sok boldogságot :)
Gratulálok a gyerekhez! :-) Egyébként ma jár le az újabb részvény eladási moratórium és NUTEX-ben ... és hír mindig hétvégén jön. Ráadásul hosszú hétvége.... Szóval ha vmit akarnak csinálni, akkor azt mostanra kellene időzíteniük. @Windsurf! Mi a véleményed?
Nem kell fosni, rendben van itt minden. Én tartom a pakkom és egy db-ot nem adtam el, és nem is fogok! Azert nem irtam mostanaban semmit, mert a kisfiam megszuletett a mult heten, szoval no time, de kovetem az esemenyeket. Hajra Nutex!!!
NUTEX részvényesek topikja