Vagyis akkor előbb-utóbb csak megtudjuk, nem? Figyu, mi kisbüfik mindent és mindenhol csak utólag tudunk meg - előrefelé legfeljebb mozaikrakosgatásban jelesked(het)ünk, no de sokszor az is félremegy.
Törölt felhasználó2019. 12. 08. 20:02
Előzmény:
törölt hozzászólás
Hallottam már önkötésröl... ennél max a forgalom növelés lehet cél... de szvsz ez is szabályellenes
Egyébként az Est médiában is így csinálták, hogy a csődegyezség után bejött a Park Tenisz 20%os elismert tulajdonrésszel, ami hogy-hogynem a korábbi cégtulajdonos tulajdona volt. :)
Ez egyelőre a Te verziód, szvsz célszerű megvárni, hogy mi a valóság. Ha igazad lesz, akkor megint tanultunk valamit. Ha nem lesz igazad, akkor kihagytál egy nagy nyerőt … persze csak akkor, ha papír nélkül próbálsz bennünket megmenteni. Vagy még venni szeretnél, ezért a le duma? ;-)
Mindaz úgy igaz, ahogy írod. . Viszont egyszer sem mondták még azt, ha jól emlékszem, hogy fel-/bevásárlási szándékkal megkereste valaki őket. Most igen. . Szvsz egy ilyen tartalmú hamis hír bőven kimeríti a bűncselekmény kategóriáját, és mivel írott formában történt, az elévülési időn belül BÁRMIKOR elővehető érte a menedzsment - nem biztos, hogy most, de alakulhatnak még úgy a dolgok, hogy mégis számonkérés lesz miatta. Szóval én kockázatosnak tartanék egy ilyen megnyilvánulást.
Aki csak egy negyed szikranyit is tisztaban van a nutex mesterkedeseivel,v anno Civin magymester hulyiteseivel,annak pontosan tudnia illene,h a nutex-humet mindig is Erdobenyen tartotta a kozgyulijeit.
Es tenyleg Erdőbenye volt a kozgyules?kerdem en miert? Miert nem inkabb Ómassan a Vadaszkocsmaban.Az megjobban eldugott hely.Miert nem Pesten inkabb.Szoval szerintem is atveres az egesz sajnos.Errol Meszaros Lorincz es a nevet kihasznalo csődos kapzsi cegvezetők tehetnek.
NUTEX részvényesek topikja