Grabó is milyen vacak cég volt, akárkié is volt. Jó, hogy nem rontották el vele a Nutex-et. A Nutex-nek nincs adóssága, viszont van befektetni való pénze ami ilyen kamatok mellett a legnyerőbb párosítás. Huber ezúttal jól döntött.
Nekem is logikusnak tűnik, hogy készülőben van itt valami jobb, azért kellhetett a Grabót most kidobni. Lehet, hgoy egy feljavított Grabo, de lehet, hogy valami teljesen más ami jobb.
Abban viszont igaza lehet, hogy Huber azt írta, hogy ebben a formában nem támogatja a Grabót. ezért dobta vissza, emellett érvelt egyébként Civinjanos is. Tehát most jöhet amit ő szeretett volna, a Grabo reorganizáció. Ha megcsinálják, jobb deal lehet, akár hozhatja ő is a 27 pontos tervét, ha tényleg segíteni akar vele.
Civinjanos előre szólt? Persze, mondott ő mindent, meg annak az ellenkezőjét is, így biztos lesz valami, ami éppen bejön. Például hetek óta azt tolta itt 1000-rel, hogy biztos, hogy megszavazzák a Grabót a kgy-n, mert csak úgy van értelme a nagy kavarásnak szerinte. Igaza lett? Nem.
Szerintem jó döntés született pénteken. a Nutex jobb cég Grabó nélkül. Az más kérdés, hogy jó hírre esett pénteken az árfolyam, tipikus... De a cég most jobb, mint múlt héten volt, tehát előbb utóbb emelkednie kellene.
az osztalékot én elvetném! Már kezdetek óta már láttam , hogy nem komoly a dolog! Miért is? Miért ürítenék ki a céget? Miért fizetne ki 3,7Y -od az eddig több, mint 10 év alatt összeszélhámoskodott pénzből?! Hogyan tudna akvizíciót végrehajtani? Az osztalék kifizetése maga a nutex pályafutásának a végét jelentené.
NUTEX részvényesek topikja