A ratyi kifejezést nem értem, nézd meg a Nutex és a Graboplast mérlegét és az alapján látszik melyik a ratyi :). Egy Grabo ereménykimutatást azt elmúlt évekből is érdemes megnézni, ilyen kamatkörnyezetben a kamatkiadások húzósak lesznek a külső forrásoknál. Itt nincs MNB NKP program, hogy 10 évig ingyen (2-3%-ért) van a forrás növekedési kötvényből.
Úgy tűnik Civinjanos megint rózsika nick alatt írogat. Egyik nickével támogatja a másikat.. Egyébként a lényegben igaza van, akárhány néven is írogat, a Grabót vagy át kell szervezni, vagy el kell felejteni. És abban is igaza lehet, hogy a visszalépés ötlete Veres fejéből pattanhatott ki.
Igen, mert Cs. Gábor egy senki, Veres meg valaki... . Veres nyilván tudta, hogy kivel kezd, de nyilván nem válogathatott a partnerek között, így inkább befogta az orrát, de idővel elfáradhatott a keze. És azt sem zárnám ki, hogy valahonnan rászóltak, hogy ezt inkább mégse...
"Huber ezúttal jól döntött." . Könyörgöm, ne hagyjátok magatokat meghülyíteni ezzel a huberezéssel! Huber nem dönt semmiben. Névleg is csak jelentéktelen számú részvénnyel rendelkezik... :-[
"Civinjanos előre szólt? Persze, mondott ő mindent, meg annak az ellenkezőjét is" . Pontosan így van, akartam is neki írni, ugyanezekkel a szavakkal... :-) . "Például hetek óta azt tolta itt 1000-rel, hogy biztos, hogy megszavazzák
a Grabót a kgy-n, mert csak úgy van értelme a nagy kavarásnak szerinte." . Én is ezt írtam, és bár tévedtem, de fenntartom, hogy ez érvelés helyes volt, és csak azért hiúsult meg az ügylet, mert Veres váratlanul visszalépett...
NUTEX részvényesek topikja