Folyamat azt jövendöli,hogy a grabo jön a tőzsdére,az üres nutex helyére. Grabónak kell a pénz a fejlődéshez így szüksége van ismét a tőzsdei részvételhez. Valószínű,fejlődésükhöz nincs tőkéjük,majd most lesz.....
Es abban mi lesz jo a reszvenyesnek? Valamit csinalnak, ha a elfogadja a kozgyules, nem marad el, nem gondoljak meg magukat, nem napoljak el kozgyulest. Remelhetoleg lemegy az ugylet, mert az mar nagy eges lenne, ha nem. Tegyuk fel lemegy az uzlet, lesz ujabb 194millio reszveny a mostani 150milliora higitott allomanyra. Meg nem latom a bizniszt, de nem is kovetem annyira. Majd figyelem reszvenyesek mit nyernek vele. Ehhez kivanok minden jot!
Ha jol latom 194millio koruli Nutex reszveny nyomtatas megy Grabo 29millio reszvenyeert cserebe. Ebbol mi lesz jo reszvenyeseknek? Valaki eltudja mondani? Nem kotekedes, csak nem tudom
bocs még annyi hülye aki nem tartja,14ft?röhej ár.most már érte
Törölt felhasználó2023. 05. 11. 19:20
megjött az 5 éves ter,hát hiába maradtak a spázban a kommunisták,szép mindehol leszámoltak a cocialusta országok magyarországon meg átmentették öket,és én ezuton is gratulálok.munkaügyek elvira,aki érti érti aki nem megyek.
NUTEX részvényesek topikja