Sztem a tőkeemeléssel kapcsolatos rész pont azért került be a tervezetbe hogy be tudjon jönni apporttal a Grabo.Én is azt gondolom h a deallel kapcsolatos részletes szerződések kölcsönös elfogadása(aláírása) után lesz oszti döntés és fizetés.
Viszont akkor fizet osztalékot, ha már a grabo üzlet biztos. Mivel ezt még a nutexből akarják 3,7 milliárd Huf ot kiszedni. Másrészt, így "csak" 150milla db rv után kell fizetni , nem a tőkeemelés után keletkezett újabb rv. után. Nekik sem jutna akkor annyi pénz részvényenként.
Szerintem meg a deal előtt fizeti ki az osztalékot az eredménytartalék terhére , és pont annyi marad a cégben cca.1,6 milliárd Huf , amennyi a több, mint 6% grabo reszesedèst fedezi. Tőkeemelést osztalék kifizetése előtt nem fog végrehajtani. SZVSZ!
igazából minden a graboplaston múlik. A NUTEX amit tudott a maga részéről megtett, megtesz.. Itt ami rontja az esélyeket, hogy iylen alacsony likviditású piacon minta BÉT, lát e per pillanat értelmet megjelenni a graboplast..Remélem kb érthető volt amit akartam irni. Illetve a grabo mikorra akar időzíteni.. Gondolom az uborkaszezonra mikor már mindenhol lementek az osztalékkifizetések..Illetve az UNIOs pénzek miatti hercehurca miatt se vagyunk vonzoak a külföldnek. szoval a garbo szerintem nyárig őszig biztos vár...azt lehet csak tzul gondolkodom..
1. Mikor lesz Gr? 2. Mi van, ha nem Gr lesz? 3. Melyik jobb futaq,ntx? 4. Örökké él a term sheet? 5. Elnapolják a fele napirendi pontot? 6. Miért nem kezdik az srvt? 7. Miért nincs konkrétan szó a vezetőség részvény opcióiról és árfolyam céljukról? 8. Miért nincs nekik papírjuk, kivéve H
Sok szöveg ctrl C ctrl v bár van benne új is Mi van a részvény opcióikkal... Volt 1-2 éve egy konkrét kapitalizációhoz kötött részvény javadalmazási doksi is. Nagyon lassan zajlik Erdőbénye táján a folyamat.
NUTEX részvényesek topikja