Az a baj,hogy az emberek nagyrésze már az egyszerü józan paraszti eszét is elveszítette. Tényleg valaki komolyan gondolta,hogy valaki által befizettet pénzek,amivel tőkét emeltek többször,kifizetésre kerül majd kisbefektetőknek,akik szimplán vesznek a papírból! Naívság határtalan!!!!
Kedves Vicus, semmiféle feljelentésre nincsen szükség. Ha 15 év hazudozás után az általam leírt kérdéseket a Tőzsde, és vagy a MNB nem teszi/tette volna fel egy vizsgálat megindítása első lépéseként, akkor - amint már írtam e két kvázi hatóság működésének színvonaláról -, a kisbefektetők Isten kezében vannak - releváns információk nélkül, egymást különféle platformokon és érvekkel (SZVSZ) bolondítva kereskednek a Nutex papírjaival. Őszinte híve
Ezt a stílust otthon ha van kivel! Jelentsd fel te ha neked annyira új volt ez az üzletpolitika! Nekem te ne add a feladatokat,nem vagy te senkim! Otthon !!!!!
Kedves Posbe, hadd erősítsem meg abban a kijelentésében, miszerint az
osztalék fizetése túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ráadásul jogelméleti nonsense. A Nutex szándéka az alaptőke átalakításával, majd annak terhére
történő kifizetés a részvényesek számára. Ez kizárt, ugyanis egy társaság
tagjának az alaptőke terhére csak a végelszámolás fennmaradó, felosztható vagyon
adható ki. Ha a cégbíró is ezt az elvet vallja, az osztalék kifizetése az Ön
indoka miatt is, meg emiatt is lehetetlen. - Feltéve, de nem megengedve, hogy Huber és a Nutex IT tagjai nincsenek
beszélő viszonyban, akkor ez az IT ülésének jegyzőkönyvében ily módon lehet(ne)
kommentálva: „XY IT tag: - Szerintem erről nem érdemes vitáznunk.
Szavazzuk meg, mégis Huber úr a nagyrészvényesünk, ne vitatkozzunk vele, hiszen
a cégbíró úgyis elhajt minket… ebből ne legyen vita, lehülyézés, sértődés…” - Őszinte híve
Ennek fényében nyugodtan kijelenthetjük,hogy a cég ismét átverte a befeltetőket. Osztalék hirdetéssel én annak kommunikációjával,ami le is vezettek részletesen. Én nem hittem benne,ezt le is írtam többször! Ezek után miert hinnének a grabo sztoriban,ami össze volt kötve az osztalékfizetéssel Éles zuhanast várok így,újabb mélypontokkal.
Civin Úr! Így már közelítünk egymás álláspontjához. Hála istennek a huber féle osztalékos agyrém lezárulni látszik. Koncentráljunk a graboplastra. Mérget ne vegyünk rá, de koncentráljunk.
Na és ha már bemásoltad akkor értelmezzük közösen... tavalyi kgy-n (április) elfogadott mérleg biztosan 6 hónapon túli a december 30-án elhatározott pontokhoz, így a hiánypótlás nem teljesíthető. Marad minden a régiben, így mindenki számára világossá válik hogy az osztalék soha nem is volt valós elképzelés. Marad a Graboplast téma ami valljuk be őszintén sokkal valósabb irány mint egy 14 forintos részvényre 25 forint osztalékot fizetni. Az hogy Huber és a cég ennek tudatában mégis napirendre tűzték a pontjaikat amivel az árfolyam duplázódott, most meg kiderül hogy az egésznek jogi akadálya volt és emiatt az árfolyam vissza vagy legalábbis visszább esik... mindenki keresse meg a megfelelő szót rá, hátha az MNB is épp ezt teszi. Ettől függetlenül hajrá Nutex hajrá Graboplast!
Kedves Posbe, elnézését kérem, hogy kijavítom, de ez a lépés még nem
végzés, hanem egy kritika. Hibáztam annyiban, hogy amikor a „cégbírósági végzés”
kifejezéssel éltem, akkor helyesebb lett volna alkalmazni a „cégbírósági bejegyző végzés”
szöveget, ez egyértelműbb. - Végigmenve ismét a 17(19) lépésből és öt kérdésből álló levezetésem
pontosabb érthetősége kedvéért leírom, hogy az eltelt 48 napban 17 lépésből
az elmúlt időszakban megtehető, teljesíthető lett volna az első fejezetben írt
1.a. és 1.b; és a második fejezetben írt
1.a., 1.b., 1.c., 1.d., 2., 3.a., és 3.b., azaz 9 lépés (9/17! több, mint a fele!),
valamint a III., IV. és V. jelű kérdésre adható válasz megadása (mindhárom
kérdésre!). - Ez nem jelenti azt, hogy az ügy veszve lenne, de annak komolyanvétele
erősen kérdéses. Ha erre a válasza a Nutex/Grabo-nak az lenne, hogy „ja, az
ügyvédek lassúak…”, akkor emlékeztetnék arra az alapigazságra, miszerint „az
üzlet az fontosabb dolog annál, mintsem, hogy azt ügyvédekre bízhatnánk…” - Őszinte híve
NUTEX részvényesek topikja