Igen. Lehet! :)) De ha mégsem? Halott lenne kb 2 forintnál szerintem! Vagyunk páran, akik nem mindennap írogatunk és várjuk, hogy holnap lesz 65ft mert épp mínuszos! ez egy befektetés és elég rizikós! ha valaki ebbe beszáll, az nem tudja, hogy mikor lesz, amikor kiszáll! Egyébként, meg alap tanulmány, hogy a centes részvényeket nem érdemes elemezni! ha mondjuk holnap lenne 20? Akkor mi az alapja? semmi mert csütörtökön megint 17 pl. pár millióval össze vissza játszák ugyanazt! De lehet igazad és nem is lesz lópikula forgalom akár egész évben ! Lásd anno EST! Kitartást és szép nyereséges évet kívánok mindenkinek! ")!
Nekem is van egy tippem. Adjátok el 14 en és vegyétek 9 en. Vagy vegyétek 14 en és adjátok el 19 en. Mindkettő tiszta nyereség. Dumafrancik meg csak nyomjátok.
Szerintem riogatás és túláradó képzelet helyett amikor lent vagy
vegyetek, amikor egy kicsit felhúzzák, akkor ne húzzátok fel magatokat,
hanem adjátok el! :)
Két dolgot kellene megérteni - azért nem azt írom, hogy tudni, mert tudni nyilván tudod, csak valamiért nem akarod felfogni: . 1) Az a pénz az ő pénzük, abban nektek nincs részetek. . 2) A kis geci az egész életét arra tette fel, hogy mások pénzét elszedje. Ő erre született... :-D
NUTEX részvényesek topikja