Egy-két hete kijelentetted, hogy kis papírokat nem veszel. Az Opusról leírtad hogy szutyok ill tolvajpapír. És ezek után beleveszel a Mészáros papírba. Csak annyi történt hogy feladtad az elveidet, pedig aki naponta harcol, pont te vagy.
Nem mondtam, hogy az megvan. Azt mondtam 40-70kozott en szivtam fel. Mivel felette vagyunk, igy nas nemigen kapott ott. Mii mondta csak Hathor veszi. Azt eladtam 80-90kozott.Tehat lentebbrol nincs pakk masnak, igy nem eri meg eladni 70alatt. De miert kell mindent kisfius szinten kicsikarva szorol szora elmondani egy kotekedo embernek, aki csak szapul????
Pedig jó volna mert így megint csak a kamus gyanút erősíted. Tök jó volna ha nekem is kiderülne hogy van konzumom amit eladtam de mégis megvan mondjuk 250 ről :)))
Jo ez a Nutex. Jol tartja magat. 40-70kozott felszivtam ezert arrol a szintrol nincs senkinek pakkja. Latszik 75ala sem tudjak adni. Kar, hogy spekik nem szeretik. 100folott lehetne, kellene lennie. Ami nem tud esni, annak emelkednie kell
Borítottak a Mészáros papírokon, minden papírban kitárazott mindenki hirtelen megijedve. Itt tök felesleges, mert ebben nem volt lufi! A 33Ks 79es eladó ki lesz szedve és újra 80felett lesz. Szerintem
NUTEX RALI INDULT