"Rájöttem Te imádod ezt a Nutexet, csak titkolod" . Semmi titok nincs benne, sokszor leírtam, igen, imádom, szerintem kiváló esettanulmány. Gyönyörű példája annak, hogy a spekik 2-3 év alatt mindent elfelejtenek és szó szerint ugyanazoknak a trükköknek bedőlnek újra és újra, és tankönyvi példája annak, hogy mi történik akkor, ha folyamatosan hígítanak zárt körben.
Nem, nincsen. Ettől megállapíthatom amit látok. Nem kell ahhoz lennie, hogy fel várjam. Mondtam Ti beszélitek belém a feldumát, pedig nem felduma, hanem az elképzelésem elmondása
Stabil! Szerinted már valami 24nél kéne járnia, vagy olcsóbban, erre bőven 60fölé nem megy szinted felett van :) Nem csodás? Szerintem igen. Rájöttem Te imádod ezt a Nutexet, csak titkolod :)
Az meg külön érdekessége a sztorinak, hogy Civin 2.5 millió db “A” részvény helyett kapott 2.5 millió db “E” sorozatot. A felszorzás miatt a kötvényei után 25e db “E” járt volna neki (2.5 millió “A” 25e db “E”-vel egyenértékű), tehát a 100-szorosát (nem tévedés, a SZÁZSZOROSÁT) kapta, mint ami járt volna neki a 2009-es megállapodás alapján részvényben.
Durva, hogy közel 4 hónap alatt se sikerült megértened az augusztusi közleményüket. Segítek: CSAK 18.000 db kötvényt fizettek ki (900e Ft értékben - nagy hír), a többit RÉSZVÉNYEKKEL fizették ki, amiket már meg is keletkeztettek.
"Osszes kotveny Nutexnal! Dkj atadva erte! "Rendkívüli tájékoztatás A NUTEX Nyrt. (a továbbiakban: Társaság) értesít mindenkit, akit illet, hogy a Társaság által 2009. évben kibocsátott 10 éves lejáratú, egyenként 53 Ft névértékű „A” sorozatú, névre szóló, dematerializált formában előállított, HU0001300040 ISIN kóddal rendelkező átváltoztatható kötvényeknek (a továbbiakban: Kötvények) a Társaság általi megszerzéséről 2017. augusztus 10. napján aláírt megállapodás alapján a 2017. augusztus 10. napján a Társaság által még meg nem szerzett 18.000 darab Kötvényt azok tulajdonosa a Társaság részére átadta. A Társaság a Kötvények ellenértékét a mai napon 95 darab egyenként 10.000 Ft névértékű, 2017. december 20. napi lejáratú diszkont kincstárjegy átadásával maradéktalanul teljesítette. A tranzakció csereügylet formájában valósult meg, a Kötvények a Társaság Concorde Értékpapír Zrt-nél vezetett értékpapírszámláján kerültek jóváírásra. A fentiekkel a Társaság tulajdonában lévő Kötvények összmennyisége 2.534.966 darabra emelkedett, így a Társaság által 2009. évben kibocsátott valamennyi átváltoztatható kötvény a Társaság tulajdonába visszakerült. " Yo8!
Kötekedni akarsz, de ez megy neked. Pedig sokszor leírtam: nem foglakoztam az elmúlt 2 évben kispapírokkal (=nem tartottam bennük pénzt), mert a speki pénzem másban van. Tegnap játékpénzzel DT-ztem egy gyorsat (ilyet párszor megtettem eddig is). Ez a kettő nem mond ellent egymásnak.
NUTEX RALI INDULT