A társaság alapszabálya szerint nem is hozhatók nyilvános forgalomba ezek a részvények . Mondjuk ez csak részletkérdés mert BÉT úgy döntött hogy engedi . Nem ez az első és utolsó amivel megszegik a saját szabályaikat . 12.3 Az alaptőke pénzbeli hozzájárulás ellenében történő felemelése esetén a
részvényesek, valamint az átváltoztatható, illetve jegyzési jogot biztosító
kötvények tulajdonosai a részvények átvételére elsőbbségi joggal nem
rendelkeznek. Új részvények nyilvános forgalomba hozatalával megvalósuló
alaptőke-emelésre csak pénzbeli hozzájárulás szolgáltatása ellenében kerülhet
sor.
Most nincs papirom, ugyanugy fel varom, semmi nem valtozott. szerintem igencsak meg fogsz lepodni, ha meg eddig nem tetted, hogy nem 24en meg arrafele a papir.
“Minden kicsiben volt.” . Pont ez a lényeg. Azt tök jól felismerted, hogy kispapír rally van/lesz. Tényleg. Azt, hogy ez a felismerésed helyes, sose tagadtam korábban se (hiszen bull közepén/végefelé mindig ez van), tavasszal is leírtam. De amit én mondok az elejétől fogva neked, hogy ezt a papírt nem ismered, és itt kár arra számítani, mint a Mészáros papíroknál (amiknek őrülete már akkor is zajlott). . Az utóbbi évek tőzsdei rallyjának általános következménye a kispapír rally, de nagyon szétváltak a papírok: a Mészáros sztori papírjai 30-50-szereztek, a szar meg alig duplázott (a BUX duplázott, tehát a duplázás csak piackövetés), és ez a folyamat már idén év elején így volt és látszott. Ezt nem akartad poziból tudomásul venni, ahogyan a cégspecifikus híreket, infókat se. . Az általános piaci meglátásaid előtt esküszöm emelem a kalapom, mert jók. Ami nagyon nem tetszett akkor és most se, hogy poziból rádumálsz embereket és hogy ennek a papírnak a sajátosságait nemhogy figyelmen kívül hagytad, hanem másoknak letagadtad.
Még mindig az az érzésem hogy ez csak addig volt fülescsésze meg kitörésgyanú mig benne voltál. A célárad 120 volt 3 pont hiányzott az enyém 69 egy pontra közelítette. Még mindig jobb vagyok. :))))
NUTEX RALI INDULT