GYANUS EZ FÖLÜL AZ PUFFER AZ BIZTOS ,LENTI CSAK EGY RÉSZE AZ ,VALAKI VENNI AKAR MÉG,ÉS SZERINTEM EGY KÉT NAPON LIMITEN AKARJA LÁTNI,HOLNAPRA AZ A KÉT FELSÖ PUFFER ELTÜNIK ÉS NEM LESZ ELADO,MINDIG EZT CSINÁLJÁK
"Pedig a kormány megtámogatta a gazdasági fellendülést. Én mindent zsákolok." Értem, logikus. Akkor mindent meg kell venni, aminek részvény a neve. Persze a kimondatlan szavak között ott van, hogy főleg Nutexet, hogy valakit jól kitömhess. :)
Én lépek is, nincs mit tenni ma! Jaaaaaaaaaaaaaaaaj! :) :) :)
Törölt felhasználó2017. 06. 19. 11:02
ez volt a harmadik kitörés fel,ott 1 is harmadikra vitte át a 40 et ez harmadikra végre átviszi a 80 at,86ft éves csucs a 100 ezer az elrettentlsnek van ott az majd eladja 100 felett ,amugy meg más részvény nem megy ezért szabad az ut ennek a szarnak is
Ezen a fórumon elég sokan tévednek sajnos.. a részvényesek meg sok pénzt kereshetnének, de mindenki lebeszéli Őket erről a lehetőségükről. Pedig a kormány megtámogatta a gazdasági fellendülést. Én mindent zsákolok.
Amúgy meg hetes fülescsésze is kitört. Nincs mire eladni.
link
Én lépek is, nincs mit tenni ma.
Üdv
Szia!
...csak a 80-at max akkor viszi át,ha te megveszed azt a közel 100k-t:)
,a azon túljuttatod,akkor meglehet a 120ft-os célárad..különben én nem hiszem el,hogy addig elmegy.
NUTEX RALI INDULT