Okoska. 48.000vevő volt 62-57között. Ha be lennék ragadva nem adnék rá szerinted, ha ilyen gondjaim lennének 38tól véve?!
Te annyira nem értesz a kis papírok, hogy valami hihetetlen. A többihez nem tudom mihez értesz, mert máshol nem látlak írni. Olyan vagy, mint Exmnbs. Csak a részvényeseket zaklatod, és rájuk erőlteted a virtuális gondjaidat az emberekre.
Engem pont nem érdekel. Rám nem hatnak a részvényes puhító dumák. Rossz lóra tettél. Még fél év után sem jöttél rá. Így sok eszed nem lehet
Nekem ezek a hírek kiválóak.
Egy ember nincs aki hinne a papírban rajtam kívül. Pont ezt szeretem. Amit mások szeretnek, azt én nem. Amit senki sem szeret, azt én szeretem. Lehet nem kellene, de így van :)
Nektek sok sikert a többi papírban, szerintem ne is vegye senki ezt a papírt. Úgy jó
Eladtam én is, mikor az eufória volt minden kicsiben akkor adni kellett, és nem csak ezt, mindent. Sokat kellett várni és nem is sokat nyertem vele. Vannak most sokkal jobb papírok a kicsik között, így inkább azokat preferálom.
az a baj, hogy nemcsak nyomorult ez a papír, mert 0 érték van mögötte, hanem rengeteg embert megnyomorított a múltban
jó, lehet benne 3-4-8 forintra játszani, én is megtettem unalmamban , de ennyi
már azok is bőven vesztőben vannak, akik a 70-77-ig iramodást nem eladásra használták ki
amit lehetett, mindig mindent kiloptak a cégből
Nem dupla, mar harmadszor van ott. Puhitja az ellenallast.
Penznyelo mester.. 47k vetel 57-62kozott.
Valamiert nem adjak iziben azt a 2Ftos papirod. Nem am, mert nem is tudnak adni 2Ftost :))
62on megveszik, ne adjatok oda a vevonek olyan olcson szerintem. Megint zsakolnanak 62on, de eladonak nincs mit adni mar, igy csak felfele mehet. 80folott kitores lesz. 75ig lezengenek az eladok
Egyébként nutex chart tökéletes
Naposon kiment a fülescsészéből fel, és ráült most visszatesztben a kitörési szintreEz további trendirányú emelkedést mutat
link
15percesen is szépen szűkül be háromszögbe, ebből is trendirányú kitörést várok!
link
Nutexben jól működik a TA!
Havin meg dupla aljból jön fel. Azt már mutattam, nem rakom be
NUTEX RALI INDULT