nem örülök konzumban a minusz20%-nak, nem állok a hulló kések alá, de legmagasabb eladásom benne 850-858 volt pénteken, ezt te itt mikor éred meg? :)
soha:)
Konzumban meg a mínusz 20%oknaknis örülsz, ahol valóban esés vsn, és állsz a hulló kések alá. Én tök másképpen kereskedem, tök màs szemléleteim vannak, nem vagyunk egy pszchio szinten
ez egy mekkora nyomoronc papír:)
56- 59-es vételeimet /na, nem sokat, 5K-t/ kiküldtem 68-ig, ezután egy felhúzás volt 79-ig, aztán 59-en már megint kaptam két nappal rá, azt meg 64-en sem veszik meg:)
En meg mondom, hogy lesz, meg tobb is.
Nem tunt fel, hogy nem te 49ed, meg enszoltam 20as ara fele ment 56os panikolasotoknal...
Ennyi bena embert egy rakasra :((
:)
Minden nap ezt az egyet hajtogatja. Nem higy zsakolnak limitre, amig lehet.10-20k elado nulla, tudjuk konzum opimusbol is. Felolem barhogy sarazhatjak, elfogadom, ettol 2eve emelkedik. Hiaba nyomta stock33 elso evben, majd penznyelo masodik evben, maguk jonnek harmadik evben, talan exmnnbs megjon negyedik evre.
Jut eszembe penznyelo.. mar szolt neki a moderator, hogy hetedik nickjevel trollkodik?!
Mire lehet ez jo?!
Remek papirka ez. Esni nem fog tudni, mert a 60alattiak nalam landoltak, igy hiaba varnak 60alatti arfolyamot, senkinek nem eri meg eladni. Itt nincs irracionalis hiszti. Alig van kozkez. A star papirokbol felszabadulnak a penzek. A penz keresi az utjat
NUTEX RALI INDULT