Köszi szépen!Sok zrika megy a fórumon,de én is mindenkinek azt kìvánom,hogy vagy 50 évig itt lehesen még mindenki egészségben.
Nekem sajnos csk halotti CSOK jár max.mivel már elkezdtük az épìtkezést+a nevünkön már volt ingatlan+hasonlók:(
:))
Ez aranyos. Figyu, felhivom a figyelmed, hogy adjal el :))
Enszoltam 40-50kozott nyomta, stock33is, penznyelo 60nal, Te 70nel. 80nal ki keri a reszvenyeseket most adjon el?! :))
Osszes papirra elmondhato ez is. Mind ami megy fel, mindre elmondhato.. nagyok hulyek lesznek eladni. 1.5mrd van anutex LTDben. Ha eladnak, ugy abban bukjak penzuk erteket. Nagyon keves a reszveny. Itt meg par speki probalkozik kiszallni par forintos hasznukbol, de tudjuk mi van, ha elindul, es nem lehet visszavenni
kicsit most előre beszélek, hiszem egyszer bírt csak 85-ig elvánszorogni, azonnal borítottak
szépen vissza 60-ig
csak azok figyelmét szeretném felhívni a kiszállásra, akik hónapok óta be vannak szorulva
szerintem kétségetek ne legyen, nemcsak pár kisbüffencs áll itt lesben, hanem a cégtől a bennfentesek főleg
szerintem röhögve fogják nézni , meddig tornázzátok fel nekik a 0-t érő papírt:)
és valószínű a borítást ők fogják kezdeni, végül is az ő nullát érő papírjukból ne más gazdagodjon:)
Dehogynem a bevezetett számít, mi más??
Nézd meg az 5%-nál nagyobb tulajokat, azok is az általam írt részvénymennyiségre vannak számolva
Pl. Galamb Vili 5,35% 166766 db.
Stb.
link$issuer/1587
Penznyelo nem vesz semmit, olyan mint Exmnbs. Csak chatel. Es mar sajnos hali is, pedig aranykor van. Nem hiszitek el, de csak zsakolni kell, vagy vegignezitek az emelkedeseket
NUTEX RALI INDULT