Miért kell lesüllyedni az ő szintjükre és ócsárolni olyan papírban, ami neked nincs? Ő dolga, hogy mibe fektet. Nem hinném, hogy arra való a fórum (se ez, se a Konzum /Opimus), hogy egymást ócsároljuk esetleg kárörvendjünk. Szvsz.
lehet, túl kaján vagyok, de ma felvihogtam, amikor megláttam a nutex "nagyszabású, hétmérföldes" könyvét
épp 9000K akart eladni 62-n
ezt a határtalan száguldást! :)
meg is érdemli ez a papír ezt a félelmetes rallit:)
meg az is, aki belevesz, nézhet majd, hogy szabadul ki belőle
tartó-pszicho-muci előbb utóbb megelégeli, szerintem már iszonyúan frusztrált lehet, állandóan osztja az észt opimusban, konzumban, azok száguldanak, ez meg....
lehorad állandóan, mint a cég maga
csak a nutex!a mi autónk a Suzuki!csak a Suzuki!a mi papírunk a nutex, csak a nutex!ja. és csak a fidesz, hogy gebedne meg valamennyi tagja és szimpatizánsa az álkeresztény f...szopókkal együtt!
Relax ugy is 2Ft, meg csod jon szerintetek, az 1fo nullara csokken, es 0Fton fognak nyomtatni, nem ketton :))
Nyugalom, nincs mire izgulnotok.. na en meg addig martozok egyet a medenceben.. udv
Macika, maga felre ert mindent. ez a mult. Mi a jovo? Jovoben is 2021ig 1fo lesz egy fullos kinjunkturaban?! 3.5milla reszvennyel?!
Ne legyenek mar egyugyuek, de komolyan. Olyan alacsony szinten vannak a tozsdehez, es ninden nap ugyanazt ismetlelik, a mozgoatlagok meg ket eve mennek fel.
Es mindenbol kimaradnak. Utana ket ev mulva mwgvilagosodnak, hogy ezt nem lehetett meg ATLnel latni. Francokat nem. Ket ev emelkedo trendet a fiam felismer 10evesen
Törölt felhasználó2017. 06. 14. 07:53
1 a létszám EGY fő, telephelye NINCS
2 a vagyonkezelés nulla, az is veszteséggel.
3 a gyj által megszavazott osztalékot (maguknak) se voltak képesek kifizetni
4 ennek ellenére az offshore cégükben tőkét emeltek ., kamus blogos ezt állította be terjeszkedésnek ))
10 remek cég )))))
Zozo. Nem ertesz semmit, ide jossz szemelyeskedni, mert konzumod felezte magat 3nap alatt. 870-410. Mondtam neked.. Annyira nem ertetek semmit.. Helyettem ne nyilatkozzal legyszives, mert nem ertesz semmit. Lovoldozol a szavakkal a levegobe.
Papagaj baratodrol nem is beszelek. 2 ev utan sem latja, hogy no az arfolyam.
Ne szenvedjetek itt, penzetek nem lesz belole
Ures volt az eladoi oldal 80ig. 1tetel volt 18k kb 78korul. Semmi mas. Azt sem ertem minek adja vissza az ember 70, 69re amikor par darabbal 72ig elment elado hianyaban. Blodseg, de O tudja.
NUTEX RALI INDULT