Ez csak kozgyulesi szavazatnal szamit. Kozgyulesen rajtuk kivul senki nincs ott. Nem mindegy a szavazat?! Tok mindegy. Sajat toke szamitasba szavazati reszvenyt nem szamolok.
40% a kozkez. A papirt elfelejtettek a fosos emberek. Majd jonnek meg ide imadni a reszvenyt. Akkor jon majd a felismeres, hogy ja.. most mar mas szelek fujnak, meg most mar hir ir rola. Szokasos...Nekem meg tok mindegy. Nekem megfelel a papir. Pont jo hozamokkal megy evente. 38tol mar jo penzt termelt
Törölt felhasználó2017. 06. 14. 22:31
itt honapok ota megy a babla,nincs jobb dolguk csak,állandoan nyomják a mantrát
Latod meg nala is 250 az ertek, pedig szavazati reszvenyt nem tudom minek szamolni?! Mindegy, o tudja. Nem ertem mi baja ezzel a ceggel. Valszeg beragadt
Tereli a franc. Te beteg vagy.
Te meg arrol terelsz, hogy sajat toke 1.3mrd, ami 14szerese a jegyzett tokenek!! Ilyen sehol nincs! 1.5MRD a Nutex Holding LTD reszesedes erteke. 60% reszveny a tulajoknal, az amugy is keves 3.5millio reszveny mellett. 40% a kozkez. Az kb 1.2millio reszveny csak kozkezen. 1.3mrd osztva 3.5millio reszvennyel. 370ft koruli ar jon ki.
56-68 aztán 59-64
így vettem és adtam
ennyit "megért" a feldumád
és ennyi hasznot hozott
de konzumhoz nem hasonlítható, mert ott milliókat kerestem
nem vicc
itt meg morzsák
ha meglátnák azok is, akiket be akarsz ide dumálni, hogy milyen lehetőségek mellett mennek el /konzum-opimus/ :)
NUTEX RALI INDULT