"Na nem koptatom tovább a klavit, felesleges, 1 év múlva jelentkezem és képes leszek beismerni, ha nem jött be az elgondolásom."
Pepe, az a baj, hogy nekd elgondolásod sincs. Összesen annyi, amenyit nagy nehezen kinyögtél végre, hogy "sokat esett", "örökké nem eshet".
Hát ez nagy felismerés.
Egyébként, ha 1 év múlva visszajössz, mi fog kiderülni?
- Ha 160 alatti az ár, akkor nincs miről beszélni.
- Ha mondjuk 600, akkor mi van? Év elején 1100 volt. Felszorzáskor 900-ról indult. Amióta én írom, hogy kerülni kell a céget hosszú távú befektetésként, akkor 9000 volt. A 600 még bőven belefér az én szövegembe.
- Ha a felszorzás előtti 1000 fölé megy, talán akkor mondhatjuk azt, hogy nem csak korrekció, hanem valamilyen fordulat következett be. Ahhoz innen 6-szoroznia kell és STABILAN ott is maradnia. A kérdésem: te ezt állítod? Mert eddigi szövegeidből ez sem világos, az meg, hogy pattanhat, azt meg én is leírtam párszor.
Pepe, komolyan ez a te nagy érved, számokkal meg valószínűséágekkel tisztán matematikai alapon?
"Na lássuk, tehát szerintem elérkeztünk arra az árfolyamszintre (na ezt lehet pontosítani, ideálisabb lenne 100 ft), ahol akármennyi részvényt bocsájtanak ki 24ft-os áron vagy akár 6-on is, nem lesz kire ráborítani még az 50%-át sem, úgy hogy előbb utóbb ne égjen rájuk. Lényegében még ez a feltétel sem szükséges, mert elég csak a jelenlegi kondíciók alapján 50 ft alá kerülnie az árfolyamnak és vége a dalnak."
Ez a szöveged egy picit tapasztaltabb tőzsdén körökben nevetség tárgya lenne.
A fenti dumád egyenértékű azzal, hogy "már sokat esett". Ezen a szinten elég hamar átlépnek a kezdők, akinek nem sikerül, az meg hamar elvérzik.
szegény pénznyelő flóóótás még Humetben elvesztette az összes összegyűjtött zsebbpénzét, ezért van itt az ámokfutása a Nutixban...:) De örüljünk az írásainak, legyen meg az öröme! Ha ír valamit, gratuláljunk neki! hajrá
Még mindig nem értem, miért magyarázod nekem a részvényszámokat? és a múlt eseményeit?
Teljesen irreleváns, illetve a számokkal való zsonglőrködés nem téveszt meg, vagyis a hígítások.
Mondom most felírtam magamnak a gondolataimat, amit csapongva leírtam neked, 1 év múltán összegezzük a dolgokat, majd meglátjuk a látszólagosan magabiztosan bólogató penznyelo mit fog mondani.
Törölt felhasználó2011. 05. 23. 23:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
neeeked gondolom egy barátod sincs e világon...ha személyesen ismernék egy ilyen nagyképű szerencsétlent mint te, akkor biztosan megpróbálnám helyrerakni agyilag...pfff...kis kéz rátéttel...:) pfff
Econet 110es és a KEG 160as vételre buzdításairól is mesélsz egy kicsit???
Vagy megint jössz az ovis bizonyítsd-bizonyítsd szövegeddel????
Ex, én nem foglaltam állást abban, hogy a patika értékes vagy sem. Csak, ha nagyon az, akkor ne legyünk naivak, hogy vinni fogják. Ha marad, akkor valószínűleg nem olyan értékes. Ennyi.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok