Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Szerintem ma meglépjük a 70 feletti szintet, korábban is volt "trendváltó doji" de a modi mást akart. Bízzunk benne ma is. Egyébként visszateszt esetén 62-65 alá sokkal nem várnám.
Nanana! Nem kuncogunk! Reggel beszéltem Buffi bácsival telefonon, ahogy az elemzői számolják, jelenleg a cég a fundás értékének negyedén forog, nem véletlen, hogy átvette az irányítást egy prosperáló vállalatban. :) :)
Technikai alapon sajnos benne van az esés. A napos gyertya nem szép, bizonytalanságot tükröz, nagy ellenállás előtt vagyunk. Mindez persze mit sem számít, ha a moderátor ki akarja töretni, akkor meg fogja tenni. Ez egy tipikus 50-50%-os nap, bármi lehet.
Jó reggelt mindenkinek A mai napra nagyon nehéz mondani bármit is a tegnapi alakzatbol kiszámolva de természetesen felfelé várom hiszen a 100-as határt át kéne lépni
Jó reggelt! "Az ár az, amit fizetsz, az érték az, amit kapsz. Mindegy, hogy zokni vagy részvény, jó minőségű árut akkor szeretek venni, ha árleszállítás van." (Warren Buffet, a Nordtelekom többségi részvény csomagjànak megszerzésekor)
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!