Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
“Ma 3x is voltam tulaj.” Pont ez az! Speka! Meg kellett futtatni ezt a kispapírt is, semmi más. Teljesen felesleges egy garázscégbe állami szolgáltót belelátni. Szvsz.
Ma írták. Telenor eladja a térségben lévő cegeit.Lázár mondta kell egy állami szolgáltató.gondolom ezek nem véletlenek. de mi az hogy állami? mvm net veszi meg? viszont az jobban nez ki ha tőzsdén van egy hazai mobilszolgáltató. Valahogy szerintem be fogják szervezni ide csak azt nem tudom miből lesz rá pénz? Itt jöhetne be részben a magántőke alapok igy felig allami cég felig a haverok is benne vannak. Ugyanakkor lehet azt is mondani hogy transzparens módon működik
Azt gondolom, hogy mi valahol a sor végén vagyunk, mármint akik megtudják a részleteket erről. Ami nem elhanyagolható érv a Nord mellett, hogy bevezetett tőzsdei cég, így az ehhez szükséges eljárást máris megspórolhatják. A funda és tartalommal való megtöltés nyílván munka/szervezés és mutyi kérdése, de ebben már van gyakorlat. Piac van/lesz rá, akár államilag irányított formában(is). Mindent összevetve egy forgatókönyvnek kényelmesen elfér itt. Nyílván én sem tudom a tutit mint ahogy itt sokan. Viszont úgy gondolom hogy a "mi a story" kérdésre a sok negatív válasz mellett ez is opciós lehetőség a pozitív oldalon.
Telenor lesz az állami szolgáltató. Azt kellene kitalálni hogy mi módon kerülhet képbe esetleg a Nord. Hogyan vehetimeg az állam?vagy ezt is magántőke alapokon keresztül vennék meg?
Mit írtak volna? Nem tudjuk mire megy? :D Ez kb olyan, mint hogy egyfolytában Jászais nyilatkozatot vársz Opus eséskor... nem írnak utolsó fundátlan kispapír ralikról, mert nincs mit.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!