Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Őszintén nem tudom, nem követem. Kijött a börtönből, tőkeemelés volt, égig érő paszulyt fog termelni, vagy valami csillagharcos gént... franc se tudja. Szeretik és veszik mint a cukrot... nem gondoltam volna hogy a 160-as öntőről visszajön duplára.. nálam kb ugyanaz a speka mint itt.. de nem érdekel túlságosan.
Last, Strucc meg a többiek. Légyszi áruljátok már el, hogy mi a story a SET-ben. Tudom ez nem az a topic, de Ti normális arcok vagytok. Opusban, meg máshol megeszik az embert. Nagyon köszi!
most már biztos nem. nem akarják, hogy pánik legyen felfelé. ígyis nagyon durva a papír. azért figyelni kell, hogy ne szálljon el egyfolytában az egekbe :D
Hát az meglesz, attól ne félj! Exnek 150 Ft-ra szól a vendégségbe hívás, arra se mert semmit mondani. Mondjuk én tudom, hogy meglesz. Nem akar velem találkozni, mert nem szeret.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!